reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
aga31 pisze:
.Elpis wyczytałam ze jesteś z łodzi ja tez,w którym szpitalu będziesz rodzic???
ja jestem prawie w 100% zdecydowana na madurowicza ale jeszcze zasięgam opinii wśród niebawem rodzących i tych już po :)

Ja tez ide do Madurowicza :) Póki jestem "przed" to wydaje mi sie najlepszym miejscem do rodzenia, ale poczekaj to Ci opowiem jak było ;)

Potwierdzam słowa GŁUSZKA ,potem dzidzia nie da się wyspać ,wiem już po dwójce swoich pociech .Tyle że u mnie jest tak że ja nie mogę spać w nocy i to przy każdej ciąży tak było ,a potem nieraz byłam tak zmęczona że miałam ochotę sięwyspać toznowu dzidzia nie pozwalała i tu przydają się nasi mężowie .Mnie Adam odciążał w soboty i czuwał nad maleństwem i dawał mi je do karmienia

Jak na złość na samą koncówkę nie mam żadnych dolegliwości, co jest?? Jedyną dolegliwoscia jesli mozna to tak nazwac jest duzy aptet bo tak mi sie nudzi....

Poisy u mnie tak samo. Żadnych objawów a nudy gorzej niż okropne. Jeszcze w dodatku dzieci sąsiadów głośno bawiące się na klatce schodowej doprowadzają mnie do białej gorączki, a na dodatek wszystkiego złego pokłóciłam się wczoraj z Arkiem buuuuu

ja tez z samego rana poklocilam sie z mezem.........niewiem co jest wszytsko mnie wyprowadza z rownowagi.....a teraz siedze i wyje i jem czekolade buuuuuuuuuuuuu

reklama
Iwonka nie martw sie, moj maz tez mnie chyba juz ledwo znosi ;)
A ta czekolada to mi smaka narobilas....lece chyba do sklepu :)

Do góry