reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Wiolu ja tylko żartowałam  :-*  Kasiu Adaś to pewnie na jakąś Ewę czeka  ;)  co do długości ...dobrze ze nie trzeba chodzić z brzuszkiem np 3 lata  ::)  :laugh:  :laugh:  :laugh:

reklama
kurde ile wlasciwie powinno odejsc tego czopu bo ja widze ze znowu mi odchodzi..i od wczoraj juz niebialy a brunatny....boze a jak mi wyjdzie tego za duzo albo cos???????popadam w paranoje

znajac zycie jakby ciaza trwala 38 tyg to od 35-36 mialybysmy ten problem co teraz :laugh:
Iwonko pociesz sie ,ze mi nic nie odchodzi :mad: ;)

hi hi Iwonka zadużo napewno nie wyjdzie :)
Ja mam przykaz zgłosić się do szpitala jak odejdzie krwisty czop, więc tylko sprawdzaj kolor :)

Aneczko moze mi odchodzi za siebie i za ciebie????hehehehheh

krwisty to on niejest powiedziala bym ze albo lekko rozowy albo brazowawy albo niewiem jak to okreslic

IWONKO czop odchodzi w odstępach czasu ,ja myślała że odchodzi cały za jednym zamachem a tu po kilku dniach znowu odszedł kawałek ,tyle że teraz wiem już że raczej odszedł już chyba cały bo mam zwykłą wydzielinę nie podbarwioną

Jakby był podbarwiony krwia to na pewno byś zauważyła

Kochane,mi czop a raczej kawał śłuzu żółtego odszedł 2 razy i to chyba 2 tyg przed porodem,potem nic podbarwionego nie odeszło...nie musi wogóle odejść,nie ma reguły!
A jeśli chodzi o płaczliwość to was pocieszę ;) że po porodzie co wieczór ryczę,a to ze strachu,bo np boję sie zastoju w piersiach,a to ze szczęścia,a to bez powodu...spadek hormonów robi swoje ;) w ciąży nastroje ale w połogu jeszcze gorzej ::) a rano cieszę się jak wariatka,że mam dziecko ;D

a my wariatko(zarcik) cieszymy sie razem z toba OLA jak to jest ty tez miałas problemy z szyjka i juz masz małego a ten moj uparciuch nadal tam siedzi a tak mi mowili ze urodze wczesniej moze dlatego mi sie ciagnie bo nastawiłam sie na wczesniejszy porod a i brzuchol mam ponoc nadal wysoko zobaczymy co jutro gin powie

Iwona mi odchodizł czop bardzo długo - pierwsz mi odszedł w 38 tygodniu czyli na miesiąc przed poredem!!!! Potem przez 4 dni przed porodem mi schodził - ale najwiecej mi schodziło w ten dzień po pierwszym nieudanym wywołaniu - bo wtedy mi się zrobiło rozwarcie na 2 cm i miałam skurcze co 20 minut przez cały dzień. takze widzisz, zalezy jak leży ;D ;D ;D

reklama
Do góry