reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
IWONKO czop odchodzi w odstępach czasu ,ja myślała że odchodzi cały za jednym zamachem a tu po kilku dniach znowu odszedł kawałek ,tyle że teraz wiem już że raczej odszedł już chyba cały bo mam zwykłą wydzielinę nie podbarwioną
Jakby był podbarwiony krwia to na pewno byś zauważyła
Jakby był podbarwiony krwia to na pewno byś zauważyła
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Kochane,mi czop a raczej kawał śłuzu żółtego odszedł 2 razy i to chyba 2 tyg przed porodem,potem nic podbarwionego nie odeszło...nie musi wogóle odejść,nie ma reguły!
A jeśli chodzi o płaczliwość to was pocieszę że po porodzie co wieczór ryczę,a to ze strachu,bo np boję sie zastoju w piersiach,a to ze szczęścia,a to bez powodu...spadek hormonów robi swoje w ciąży nastroje ale w połogu jeszcze gorzej : a rano cieszę się jak wariatka,że mam dziecko ;D
A jeśli chodzi o płaczliwość to was pocieszę że po porodzie co wieczór ryczę,a to ze strachu,bo np boję sie zastoju w piersiach,a to ze szczęścia,a to bez powodu...spadek hormonów robi swoje w ciąży nastroje ale w połogu jeszcze gorzej : a rano cieszę się jak wariatka,że mam dziecko ;D
a my wariatko(zarcik) cieszymy sie razem z toba OLA jak to jest ty tez miałas problemy z szyjka i juz masz małego a ten moj uparciuch nadal tam siedzi a tak mi mowili ze urodze wczesniej moze dlatego mi sie ciagnie bo nastawiłam sie na wczesniejszy porod a i brzuchol mam ponoc nadal wysoko zobaczymy co jutro gin powie
Iwona mi odchodizł czop bardzo długo - pierwsz mi odszedł w 38 tygodniu czyli na miesiąc przed poredem!!!! Potem przez 4 dni przed porodem mi schodził - ale najwiecej mi schodziło w ten dzień po pierwszym nieudanym wywołaniu - bo wtedy mi się zrobiło rozwarcie na 2 cm i miałam skurcze co 20 minut przez cały dzień. takze widzisz, zalezy jak leży ;D ;D ;D
reklama