reklama
M
megii*
Gość
Tak tak jestem nieznośna to prawda, czasem to aż się przed samą sobą zawstydzę :-[ ale mógłby mi nie dokuczać na domiar złego Mam nadzieję, że to faktycznie minie po porodzie bo sama siebie nie zniosę ;D
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Ja też szukam na żywca kłótni z mężem ale on mnie na tyle zna że tylko się z tego śmieje,co mnie jeszcze bardziej doprowadza do szału
A do tego siara leci mi jak zwariowana ,piersi już strasznie bolą i brzuchol twardy jak kamień ,ogólnie dziś rozbita
A do tego siara leci mi jak zwariowana ,piersi już strasznie bolą i brzuchol twardy jak kamień ,ogólnie dziś rozbita
AneczkaK
mama bambulinkow
Z moim mezem ciezko sie poklocic bo wiele trzeba zeby go z rownowagi wyprowadzic Zwykle ja krzycze a on mnie uspokaja(bardzo dobrze na mnie dziala) Za to ostatnio tez hormonki juz daja sie we znaki i ciagle rycze jak mi cos nie pasuje, przed ciaza nie nalezalam do specjalnie placzliwych a teraz to .. :
Mnie dzis od rana pobolewa brzuch i sie spina ale to chyba z nerwow.Pomarudze na ogolnym czym sie tak denerwuje
Mnie dzis od rana pobolewa brzuch i sie spina ale to chyba z nerwow.Pomarudze na ogolnym czym sie tak denerwuje
Anna.U
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Corsini mój naprawdę nie przez moje humory wychodzi z domu ,tyle że jest tak rozkojarzony że dawno go takiego nie widziałam :laugh: :laugh: :laugh:.Chyba rzeczywiście boi się żebym nie urodziła w sierpniu .
Według mnie ciąża powinna trwać krócej tak gdzieś najwyżej 38 tygodni ,bo później to już naprawdę męczarnia :laugh: :laugh: :laugh:
Według mnie ciąża powinna trwać krócej tak gdzieś najwyżej 38 tygodni ,bo później to już naprawdę męczarnia :laugh: :laugh: :laugh:
reklama
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Jeśli mowa o rozkojarzeniu...
... ostatnio zapmniałam o gotującym się ryżu dla psa i tuż przed wyjściem z domu dopiero sobie przypomniałam, więc przypalił się tylko troszkę ;D Ale, aż strach pomyśleć co by było gdyby....
... a znów kilka dni temu zostawiłam pusty garnek po ziemniakach na zapalonym gazie, ale znów dzieki Bogu nic się nie stało, bo płomień był minimalny. No ale z godzinę się zmażył...
Wniosek z tego taki, że Adaś się musi urodzić czym prędzej bo matka puści chałupę z dymem...
... ostatnio zapmniałam o gotującym się ryżu dla psa i tuż przed wyjściem z domu dopiero sobie przypomniałam, więc przypalił się tylko troszkę ;D Ale, aż strach pomyśleć co by było gdyby....
... a znów kilka dni temu zostawiłam pusty garnek po ziemniakach na zapalonym gazie, ale znów dzieki Bogu nic się nie stało, bo płomień był minimalny. No ale z godzinę się zmażył...
Wniosek z tego taki, że Adaś się musi urodzić czym prędzej bo matka puści chałupę z dymem...