reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Kaju, jeszcze mozesz liczyc ze cie złapie przed czwartkiem:)

ja was nie chce straszyc z tymi stawami ja po pierwszym moim malenstwie mineły 3 miesiace i tak sie rozchorowałam na reumatoidalne zapalenie stawów ze sama nic nie mogłam zrobic wkoło siebie nie mowiac juz o dziecku nawet kubka nie mogłam uniesc, po 4 blokady w tygodniu kolana, szczeka, nadgarstki i co tam jeszcze i dopiero po pół roku leczenia b. mocnymi lekami zaczełam małego zebami z łózeczka podnosci, to koszmar był fuuuu, nie mowie ze ktoras moze to tez spotkac tfu tfu tfu ale lepiej byc czujnym po porodzie jak beda stawy bolec albo niedaj Panie spuchnie to drzyjcie do lekarza bez myslenia.

reklama
Mi Jagusiu naszczescie chociaz nie puchna i w dzien w ogole sie tym nie przejmuje bo boli tylko jak mocno zegne palce.Co do opuchlizny to mam to szczescie ,ze nawet w upaly jest O.K. i tylko obraczke przelozylam na lewa reke ;)

megi nie przejmuj sie ja tez miałam cala ciaze problemy krazek skurcze duzo lekarstw i tez myslałam ze mały szubko wyskoczy a tu po sciagnienciu krazka odstawieniu wszystkiego nic poprostu nic czekam cierpliwie bo jakby nie było do terminu jeszcze 8 DNI zobaczymy co sie bedzie działo

Ja od 3 tygodni nie zakladam obraczki ani innych cudow, bo pozniej nie moge zdjac - a i tak obraczke nosilam na malym palcu i pozostale dekoracje tez o jeden palec dalej.. Ale polozna mnie nastraszyla, ze w razie jak przyjade na porodowke i nie beda mogli zdjac to nie bedą sie bawic tylko rozetna wszystko.. a szkoda przeciec..
W ogole jak patrze na moje dlonie teraz.. palce jak paróweczki, paznokcie krotkie i bezbarwne, bez pierscionkow... jakos tak dziwnie :)

No pazurki tez mam juz brzydkie ale chyba sobie chociaz jakies kwiatki nakleje bo patrzec nie moge ::) w razie czego szybko sobie zeskrobie ;)

Powinni zrobic takie tipsy, że w razie nagłej potrzeby szybko sie odklejają i nie zostawiają sladów :D :D :D

witam! ja z sierpniówek na chwilkę
.Elpis wyczytałam ze jesteś z łodzi ja tez,w którym szpitalu będziesz rodzic???
ja jestem prawie w 100% zdecydowana na madurowicza ale jeszcze zasięgam opinii wśród niebawem rodzących i tych już po :)
pozdrawiam wszystkie lipcowe mamy i życze szybkich i bezproblemowych porodów :)

Ja będę rodzić w Rydygierze rodziłam tam pierwszą córcię i drugą też tam będę rodziła a z tego co wiem to Elpis w Madurowiczu

Dziewczyny - dobra rada przed porodem - WYśPIJCIE SIę - potem już nie bedzie czasu. te które mają juz dzidziusie pewnie potwierdza ;D ;D ;D. Ja przed porodem byłam 5 dni w spziaklu - Wilocia i K@asiek wiedzą i przypłaciłam to potworenym zmęczeniem a co za trym idzie nie bardzo mogłam się odnaleźć p odośc cięzkim porodzie.
trakże wyśpijcie się i nie przejmujcie sie w opóźnieniach!!! Ja urodziłam 11 dni po temrinie ale widze teraz że moja mała jest bardziej rozinięta niż 3,5 tygodniowy dizdizuś (np. potrafi trzymac sztywno głowkę przez dłuższ okres czasu , ładnie skupia wzrok i czasem sie usmiechnie). Więc nie ma tego złego ... bo szybciej bedzie wasz dzidzus kontaktowy :)

Trzymam kciukasy za bezbolesne porody i za to żeby przyszły chłodniejsze dni!!!!!!!

reklama
Do góry