reklama
jestem już 3 dni po terminie byłam rano w szpitalu, zbadali maleńką ale jej chyba tam dobrze bo nie chce wyłazić. Martwi mnie to że nic sie nie dzieje najgorsze jest takie czekanie : Lekarz postraszył że może tak być do 2 tygodni??????!!!!! Nie wiem co gorsze poród czy czekanie Przez to nie moge spać budze się o 4 rano i zastanawiam się kiedy ona wyjdzie??? wieczorem też zasnąć nie moge...
Czytałam że Naturalne sposoby przyspieszania porodu to: spacery, chodzenie po schodach, seks, picie naparu z liści malin, jedzenie ananasów. Chyba zaczne stosować podwójnie
Czytałam że Naturalne sposoby przyspieszania porodu to: spacery, chodzenie po schodach, seks, picie naparu z liści malin, jedzenie ananasów. Chyba zaczne stosować podwójnie
kaja25
Mama Nadii
Emilinko w te chodzenie po schodach to nie wierz.Nie wiem jak z resztą ale jak lezałam w szpitalu to ordynator tłumaczył nam ze chodzenie po schodach powoduje tylko rozwarcie a czynność skurczową nie.Co innego jak masz skurcze.Po co ci samo rozwarcie..
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Nie przejmujcie się ja też nie śpię po nocach ale to jest u mnie normalne w ciąży ,wtedy włączam telewizor ,czytam książkę i czekam do rana a po 5 rano usypiam jak wszyscy zaczynają się budzić do życia :laugh: :laugh: :laugh:.Prześpie do 8 rano i zaczynam się szwendać
Ja jak miałam jescze wykładziny przy tamtych ciążach to kursowałam kilka razy na dzień nim po całym domu ,dobre na bóle krzyżowe
Ja jak miałam jescze wykładziny przy tamtych ciążach to kursowałam kilka razy na dzień nim po całym domu ,dobre na bóle krzyżowe
poisy mam to samo chodze siku co godzine albo dwie a nad ranem koło 4 jak pójde to ni groma nie moge zasnąć tak do 7 apotem na godzinke albo dwie jeszcze zasypiam. Chyba zaczynam się przyzwyczając do nocnego wstawania i niespania
reklama