reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Ja mam zgagę nawet jak wezmę głębszy oddech.. a malooxa mam ledwo co na dnie i musi mi do jutra wystarczyc....

reklama
ja jakos w trakcie ciazy nie znosze miety poprostu moj organizm jej nie trawi a fee na szczesie jakos wytrzymuje ELIPS ale ten twoj mały bedzie miał włosy chyba mu warkocze od razu zapleciesz :D

No smieje sie z tego, bo jakby ten "przesąd" byl prawdziwy to bedzie maly hippis i to z broda do kolan :)

hmm na mnie się ta zgaga nie sprawdziła  ::) z małą w ogóle nie wiedziałam co to jest zgaga...a kudełki takie fajowe miała czarne i długie  ;D za to z małym mnie męczyła czasami...a łysy jak kolano się urodził  :laugh:  :laugh:

cholera wszystko na odwrot zobaczymy jak to bedzie znami ale jakbysmy miały wierzyuc w przesady to bysmy oszalały

U mnie też się nie sprawdziło ,uAdy miałam taką zgagę prawie przez całą ciąże i nic nie pomagało a urodziła się łysa (prawie) A przy Kamilu nie miałam zgagi a ma piękne gęste kręcone włosy ,teraz mnie męczyło co jakiś czas i ciekawa jestem ale to rzeczywiście jest przesąd naszych babć :laugh: :laugh:

ehh od wczoraj wieczora wszystko mnie boli kosci jak by sie poprzestawiały normalnie jak by mnie ktos powykręcał...chyba dlatego ze cieplo wraca ehh... do tego mam wszedzie zakwasy jak bym nie wiem co robiła...bo nic nie robiłam...

reklama
Boże wczoraj pisałyśmy o zgadze a mnie w środku nocy franca dopadła i nie chce popuścić a tu nie mam nic .Myślałam że nie bęe nic potrzebować i masz babo placek

Do góry