reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
Jak krew pójdzie ze śluzem to tego nie przegapicie .Ja żadnych dolegliwości ,choć zobaczymy dziś wieczorkiem ,bo po takiej robocie w ogródku to pewnie mnie coś znowu złapie :laugh: :laugh: ale to musiałam zrobić bo niestety chwasty zaczęły być większe od róż ;D ;D

Jakoś nie wierzę w te anansy ,maliny i melisy ,dziewczyny próbowały na innych miesiącach i raczej im nie pomogły

Boze jak dobrze ,ze jest to nasze forum bo juz dawno bym do psychiarty leciala ;) :laugh: ja tez obserwuje sluz i konsystencje i kolor ale niczego sie na razie nie dopatrzylam ::)

ja wiem ze napewno bym nie przegapila tej krwi w sluzie , po prostu na poczatku pewnie mniej wyleci i chce wylapac ten moment heheheh zeby juz sie zaczelo juz sie zaczelo:-).... ;D

reklama
Ja juz niewpamietam kidey przespalam cala noc..poza czestym siusianiem to i tak od 4 juz niespie....i zeby niewiem co niezasne!
Herbate z lisci malin pije juz od 2 tyg bo podobno lagodzi skurcze ze tak niebola a ze przyspiesza to nieslyszalam.
LAtam po schodach,robie co tylko do robienia..nic niepomaga ani seks ani ciepla kapiel nic

Widac jak dziecko sie uprze to niema rady!!!!

Do góry