reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Jak krew pójdzie ze śluzem to tego nie przegapicie .Ja żadnych dolegliwości ,choć zobaczymy dziś wieczorkiem ,bo po takiej robocie w ogródku to pewnie mnie coś znowu złapie :laugh: :laugh: ale to musiałam zrobić bo niestety chwasty zaczęły być większe od róż ;D ;D
Jakoś nie wierzę w te anansy ,maliny i melisy ,dziewczyny próbowały na innych miesiącach i raczej im nie pomogły
Jakoś nie wierzę w te anansy ,maliny i melisy ,dziewczyny próbowały na innych miesiącach i raczej im nie pomogły
http://umamy.homestead.com/porod.html znalazłam metody na wywołanie porodu ( bezpieczne chyba ale czy skuteczne)
reklama
Iwona85
Oleńkowa Mama Lipcowa'06
Ja juz niewpamietam kidey przespalam cala noc..poza czestym siusianiem to i tak od 4 juz niespie....i zeby niewiem co niezasne!
Herbate z lisci malin pije juz od 2 tyg bo podobno lagodzi skurcze ze tak niebola a ze przyspiesza to nieslyszalam.
LAtam po schodach,robie co tylko do robienia..nic niepomaga ani seks ani ciepla kapiel nic
Widac jak dziecko sie uprze to niema rady!!!!
Herbate z lisci malin pije juz od 2 tyg bo podobno lagodzi skurcze ze tak niebola a ze przyspiesza to nieslyszalam.
LAtam po schodach,robie co tylko do robienia..nic niepomaga ani seks ani ciepla kapiel nic
Widac jak dziecko sie uprze to niema rady!!!!