reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
Żona kolegi mojego roberta rodziła w styczniu no to chcąc się pocieszyc zapytałam kiedy urodziła i ile miała do terminu i usłyszałam odpowiedz ze 2 tyg po terminie... No załamałam sie ... wyszło by na to że urodziłabym na koncu lipca ... ::)

A moje wszystkie objawy minęły, twardnienie brzuszka prawie niezauważalne, nawet ta okropna opuchlizna poschodziła, że i kostki widać i obrączkę mogę zdjąć ??? Nic nie kapuję !? No chyba że to cisza przed burzą - OBY.

megi wiesz ze ja tez tak mam przez 3 ostatnie dni byłam wrecz umierajaca, a dzis latam  jak bez brzucha ani skurcza ani nie spuchnieta, zawroty głowy i nudnosci mineły, cisza.

reklama
Ja gdyby tylko nie ta zgaga też jak bez ciąży .Opuchlizna zeszła ,brzuch nie przeszkadza (za bardzo ) i nawet byłam dziś plewić w różach co przedtem nie dałam rady się nawet schylić bo zaraz mnie coś kłuło ,chyba rzeczywiście dzidzie sobie robią z nas żarty :laugh: :laugh:.No i jeszcze ze względu na poprawę pogody latam od rana i piorę rzeczy

Do góry