reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Dzis ciut lepiej,ale i tak duszno,chyba przez to nocne wstawanie sie nie wyspałam więc zaraz utnę sobie drzemkę. Najpierw tylko obejrzę fotelik bo własnie przyszłam paczka :)

reklama
OLEŃKO ja też miałam te bóle brzucha ,i dziś jak na razie spokój .Odpoczywaj ,bo dzieciątka przez ten upał strasznie nas straszą .MNie boli brzuch jak na okres i krzyże cały czas trzymają

Wiola!!!! Ty się nie wygłupiaj masz termin koło mnie  :laugh:  :laugh: chcesz mnie tak zostawić  :mad:  :laugh: albo juz się zgubiłam w tych terminach i głupoty plote  ::)

Ja dzis po wizycie u ginki (pisalam na pogaduchach) mam wrazenie ze to zaraz sie zacznie!!! Brzuch mnie kloje na zmiane z normalnym twardnieniem! Z jednej strony bym juz bardzo chciala by to juz byly te oznaki porodu!!!

Kreciku...kurcze jak to zaraz  ::) zaraz teraz?  :laugh:  :laugh: ja u gina byłam w poniedziałek...ale cisza i spokój wszystko cacy wysoko i nie powinno się nic dziać w ciągu najblizszych dwóch tygodni  ;) chyba ze z wrażenia , oczekiwania i trzymania kciuków za was zaczne się rozdwajać  ;D ale z tego co czytam to ja biedulka na szarym końcu będe  :) Kreciku jak coś to ja piąstki zaciskam i trzymam kiukasy :)

Dzieki Corsini! Zobaczymy co z tego wyjdzie ale jak bylam u ginki to wszystko bylo w miare spokojnie a teraz mi tak brzucho twardnieje ze prawie nie przestaje i na KTG bylo wlasnie widac te skurcze!!! Poki co trzymam sie dzielnie i czekam az naprawde sie zacznie!!!

no to Wiolu faktycznie chyba się wczesniej rozdwoisz  :) Kreciku no to my trzymamy się z Tobą  ;D swoja drogą pamietam kobietkę ktora przyjechała do porodu po wizycie u swojego gina...a na wizycie powiedział jej że jeszcze ma ze 2 tygodnie spokojnie nim urodzi  ;) więc wsiadła w autobus powrotny...wysiadła na swoim przystanku i a kuku  ;) ktoś musial pomóc bo zaczęła rodzić  ;D jak ją przywieźli to już miała 8 cm rozwarcie  :laugh:  chyba  tylko sam Dzidolek wie kiedy to będzie   ;) a lekarz był nie byle jaki :)

reklama
Do góry