reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
woda prysznicem, pod lekkim cisnieniem, oklady z tantum rosa na pol godzinki co kilka godzin, mocno rozmaczac krocza nie mozna

Hmm nadmanganian potasu to calkiem nieglupie bo z tego co wiem to to delikatnie wysusza a na taka ranke to akurat powinno byc dobre ::) ;) Musze chyba kupic zamiast tantum rosy bo kasy to ja juz na nic nie mam dopoki mi z tego zusu nie przysla ::)

Ja dziś w nocy miałam dziwny ból brzucha...obudziłam się z takim czymś jak ból troszke poniżej pępka (którego już zresztą dawno nie mam ;) ) cos jakby bolała przepuklina...wogóle nie mogłam leżeć na prawym boku,jak wstałam to zaczęło mnie ciągnąć,ból okropny! Teraz jeszcze trochę pobolewa ale dużo mniej...ciekawe co to było???????????

Olu to normalne mnie też wczoraj bolał brzusio dosłownie tak jakbym miała za chwilkę dostać okres a dzisiaj jak narazie bardzo dobrze się czuję a te alarmy o których Wam wcześniej pisałam to pewnie dlatego były że męża nie było :) a Niunia taka jest że jak tylko jestem sama to zaraz coś jest ze mną nie tak.Normalnie jakby czuła że tatusia nie ma :)
Olu odpoczywaj dużo to też może być przez te cholerne upały normalny człowiek nie może wyrobić a co dopiero My kobiety ciężarne.Trzymaj się

reklama
Do góry