reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Rozplywam sie .......na dworze straszny skwar i parnota zero wiaterku i niema czym oddychac........cala plywam......ufffffff jak goraco nawet mi sie ejsc niechce tylko wcinam truskaweczki i pije pije pije wode.....a najgorsze te moje stopy spuchniete i kurde kostki u nog chyba tez gdzies zgubilam bo wcale ich niewidac... ;D

reklama
Byłam na balkonie przez trzy mnimuty i cała się rozpływam, idę pod prysznic a kostek u nóg nie widziałam już od ponad tygodnia. Kiedyś taki upał uznałabym za super sprawę a dziś jest dla mnie istnym koszmarem.

A ja wlasnie juz po prysznicu.Narobilam sie dzis jak glupia az pot mi po tylku kapal ;) Ale teraz jestem z siebie dumna i siedze popijajac zimnego lecha free i zajadajac chipsy :laugh: niestety wszystko byloby fajnie gdyby nie to ,ze plecy mnie okropnie bola i zaraz ide sie polozyc ::)

ja posiedziałam na tarasie w cieniu z nogami w lodowatej wodzie w misce a teraz jak je wyjęłam to już nie są spuchnięte ale czuję jakby mi ktoś igiełki w nie powbijał!

Ola,też mialam te głupie uczucie hehe.Zapowiadają gdzieś jakąś zmiane pogody?Bo ja nawet na telewizor nie patrze.

moje nogi jeszcze nigdy niewygladaly tak zle jak dzis.....nic im niepomaga ani zimna woda ani masc chlodzaca.....chyba musze powiedziec mezowi zeby kupil po pracy wapno....moze to mi pomoze bo juz ich prawie nieczuje

reklama
U nas coś się zanosi na burze ,wolałabymżeby nie było ,bo chyba następnej nocki to już nie przetrzymam ;D

Kasiu ja naprawdę nic nie robię ,dziś przyplatała się moja mama na moją stronę i zaczęła wywody że trzeba róże wyplewić ale ja mam to teraz głęboko gdzieś .Jak przetrzymam do 7 lipca to mam się zgłosić do gina na badanie i zobaczymy co wtedy

Do góry