reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Kreciku gdyby to była zima to może zdecydowałabym się na taką kąpiel ale przy takim upale to czuje jakbym miała sama z 45 stopni.

Mały kopie cały czas ,jest bardzo zywotny a co do terminów to może tylko tak cholera mnie straszy co jest naprawdę męczące .Choć gin powiedział że do terminu raczej nie dociągne

reklama
Ojoj w takiej gorącej wodzie się wykąpać ::) narazie trochę spokoju bo przez cały czas leżę Niunia trochę się rusza ale nie tak jak wczoraj więcej się może dzisiaj przeciąga i chyba większość czasu śpi juz sama nie wiem.
Dziekuję Wam Kochaniutkie za miłe słowa które bardzo mi teraz pomagają jak to mówią co ma być to bedzie.Buziaczki dla Was.

Ja byłam wczoraj na ostatniej wizycie.Wszystko ok rozwarcie dalej na 1cm.Kazała przyjść jak sie prędzej nic nie wydarzy 6 lipca do szpitala z torbą dadzą troche otc w kroplówce że jak sie nicniebedzie działo to na weekend pójde do domu a jak bym poszła w 7 lipca to mnie zostawią na weekend w szpitalu nawet jak sie nie bedzie nic działo.Jak ja nie chce tego otc.....chociaż mnie przekonywała i przekonywała.Musze iść prędzej zeby miec krew zabezpieczoną bo sie boji że jakbym dostała krwotoku to kojtne im tam bo mam gr B -.A po wyrwaniu zęba 2 lata temu przetaczali mi 2 jednostki krwi bo miałam krwotok.Wymarzyłam sobie ze pojade do porodu z domu,musi tak być.

Z tym odchodzeniem wód, to też mam jazdę - co chwila sprawdzam czy sie tylko tak tam spociłam czy to moze juz :D A do tego tak mnie głowa od wczoraj boli, wziełam paracetamol, ale to jest dobre na złamany paznokieć, no a nic silniejszego nie moge. Mam na glowie worek z kostkami lodu, ale co z tego jak w ciagu góra 10 minut w worku zostaje woda... Ech.. :)

Tak sobie czytam o tej kapieli o której pisała Krecik i myślę że to jest prawda, kiedy leżałam w szpitalu na patologi ciąży była jedna dziewczyna w 37 tygodniu ciąży, przez cały dzień miała takie nieregularne, delikatne skurcze, mówiła że jej coś pomału wycieka, nie miała rozwarcia ale dla własnego spokoju postanowiła przyjść do szpitala i kiedy wieczorem poszła się wykąpać ok 23.00, wróciła usiadła na łóżko i wody jej odeszły.... no i poród się zaczoł za 5 godzin miała już synka przy sobie :)

Aniu, smarowalam, ale przechodzilo tylko na chwile, mam wrazenie że mi gałki oczne wypycha od srodka... Cos z cisnieniem w oku moze mam nie tak?

Elpis sprobuj moze napic sie kawy z cytryna!!! Ten domowy sopsob na bol glowy podala mi kiedys taka starsza pani z ktora pracowalam!!! Moze cos pomoze!!!

reklama
Do góry