reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
magduś on to wszystko jak powiedział to są pomiary na oko ,nigdy niepodadzą dokładnie .Może ważyć mniej ,powiedział że nigdy do końca nie mówi ile waży bo też może się walnąć z wagą ,w szczególności jeśli dziecko jest duże i jest spore zróżnicowanie pomiędzy główką ,brzuchem a kością udową .Dla niego dziecko które waży 4 kilo wcale nie jest takie duże .
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
ciekawe właśnie co z nimi
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Iza dzis się odezwała na zachciankach
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
a rzeczywiście ,przecież podawała przepis na naleśniki
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Dzisiaj u gina wykryli mi proteiny w moczu - czy ktos wie co to znaczy ?
poza tym mam jakas bakterie i przed porodem mam dostac antybiotyk .
Rozwarcia nie ma , synek jest dlugi i mam sie spodziewac ,ze bedzie wazyl 4kg + .
A co do klucia w szyjce to faktycznie jest to wciskanie sie glowki w kanal rodny
poza tym mam jakas bakterie i przed porodem mam dostac antybiotyk .
Rozwarcia nie ma , synek jest dlugi i mam sie spodziewac ,ze bedzie wazyl 4kg + .
A co do klucia w szyjce to faktycznie jest to wciskanie sie glowki w kanal rodny
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Długie te nasze chłopaki ,gratulacje KAJUNIU.A ztymi bakteriami w moczu to normalne ,teraz jesteśmy teraz bardziej poddatne na różne infekcje
Kaju podobno przed pododem nasz organizm produkuje wiecej dziwnych substabncji! Gdyby te proteiny oznaczaly cos zlego to by cio powiedzieli! Ja mam wykryta zwiekszona ilosc bialka i to tez nie jest nic zlego ! A co do antybiotyku to witaj w klubie Kaju!!! JA tez mam jakies nieznaczne ilosci bakterii i tez przed porodem ma dostac jednorazowo antybiotyk!!!
A 4 kilo to spory bobasek sie wybiera na ten swiat z twojego brzuncia!!!
A 4 kilo to spory bobasek sie wybiera na ten swiat z twojego brzuncia!!!
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Ja mam w moczu ciała ketonowe ,w niewielkich ilościach ale są .Nie mam cukrzycy ale mam nietolerancje glukozy .A ja ze słodkich to piję tylko kawę ,muszę ją posłodzić .I jest jeszcze coś w moczu ale nie jest to niebezpieczne .Nic tylko teraz czekać na rozwój wypadków ,w sumie dobrze że już wakacje i dzieci w domu