reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Oj Wioluś, kawał chłopa z tege Waszego bobaska :) Ciekawe jaki mój bedzie. Zawsze mu mowiłam "Rosnij synus, rosnij, tylko nie przesadzaj, żebysmy sie jakos normalnie urodzili" :D

reklama
magduś on to wszystko jak powiedział to są pomiary na oko ,nigdy niepodadzą dokładnie .Może ważyć mniej ,powiedział że nigdy do końca nie mówi ile waży bo też może się walnąć z wagą ,w szczególności jeśli dziecko jest duże i jest spore zróżnicowanie pomiędzy główką ,brzuchem a kością udową .Dla niego dziecko które waży 4 kilo wcale nie jest takie duże .

Dzisiaj u gina wykryli mi proteiny w moczu - czy ktos wie co to znaczy ?

poza tym mam jakas bakterie i przed porodem mam dostac antybiotyk .

Rozwarcia nie ma , synek jest dlugi i mam sie spodziewac ,ze bedzie wazyl 4kg + .

A co do klucia w szyjce to faktycznie jest to wciskanie sie glowki w kanal rodny :)

Kaju podobno przed pododem nasz organizm produkuje wiecej dziwnych substabncji! Gdyby te proteiny oznaczaly cos zlego to by cio powiedzieli! Ja mam wykryta zwiekszona ilosc bialka i to tez nie jest nic zlego ! A co do antybiotyku to witaj w klubie Kaju!!! JA tez mam jakies nieznaczne ilosci bakterii i tez przed porodem ma dostac jednorazowo antybiotyk!!!
A 4 kilo to spory bobasek sie wybiera na ten swiat z twojego brzuncia!!!

reklama
Ja mam w moczu ciała ketonowe ,w niewielkich ilościach ale są .Nie mam cukrzycy ale mam nietolerancje glukozy .A ja ze słodkich to piję tylko kawę ,muszę ją posłodzić .I jest jeszcze coś w moczu ale nie jest to niebezpieczne .Nic tylko teraz czekać na rozwój wypadków ,w sumie dobrze że już wakacje i dzieci w domu

Do góry