reklama
Corsini
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Olu tych rozstępów naprawde potem nie widać i wrócisz do swojej figurki szybciej niż myślisz, przytyłaś naprawde nie wiele jak sama mówisz ja mam już ze 20 na plusie i się nie martwie wszystkie wałeczki znikną celulit się schowa a po rozstępach będzie ledwo śladzik ja mialam cały brzuch w rozstępach przy pierwszej ciąży po czym mi ładnie zeszły i jeszcze jak narazie nie widać a brzuszek też mam nie mały także laska będziesz jak byłaś nie ma co się martwić :-*
Madziu tak...mnie też szybciej odrastają
Madziu tak...mnie też szybciej odrastają
kaja25
Mama Nadii
Z tymi włosami to mam tak samo.Może dlatego ze częściej je teraz gole ....niewiem.A teraz troche z innej beczki.Dajecie dzidziusiom podusie do łóżeczka?Bo ja chciałam dać pieluszke tetrową zamist podusi i znowu w domu patrzą na mnie jak na wariatke.
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
ja tez nie daje poduszki,podobno nie jest wskazana dla takich maluszków!
Jeszcze nikt mi nie powiedzial zeby podusia byla wskazana!!! Ja nie daje bo zbyt duzo opinii przeciwko poduszce!!!
Co prawda ubralam juz posciel i podusie tez ale nie bede podkladac!!! Wykozystam moze do czegos innego, do karmienia czy , zreszta jeszcze sama nie wiem
Co prawda ubralam juz posciel i podusie tez ale nie bede podkladac!!! Wykozystam moze do czegos innego, do karmienia czy , zreszta jeszcze sama nie wiem
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Corsini,dzieki za wsparcie! :-* wiem,że masz doświadczenie,więc będe sie trzymać nadziei,że rzeczywiście jakos dojdę do siebie...Elpis,ja mam tez tak z tymi włoskami,ale tylko pod pachami-golę co drugi dzień...bo na nogach wolniej mi odrastają!
U mnie z tymi objawami i dolegliwościami to jest troszkę dziwnie, właściwie teraz nie mam żadnych (tylko nogi i ręce puchną;(, wcześniej brzuch mi się często napinał, twardniał, czułam lekkie skurcze a teraz (od ok 2 tyg) wszystko jest ok brzuszek mam mięki nic mnie nie boli, czuje się owiele lepiej niż na początku, lekarz za każdym razem jak ide mówi że daje mi "góra" 2 tyg do porodu( tak już od 1,5 miesiąca) niezły z niego specjalista ;D..... Według mnie wytrzymam do terminu a może nawet troszkę dłużej - czego bardzo bym nie chciała już się małego nie mogę doczekać, teraz gdy oglądam zdjęcia maluszka Ewan.... hmmm jeszcze bardziej się niecierpliwie
AneczkaK
mama bambulinkow
Ola no cos ty! rozstepy jak uzyjesz dobrego kremu zbledna calkiem i zmaleja(skora cala sie skorczy i nie bedzie tego widac) Co do figury to chyba wszystkie sie nie poznajemy w lustrze Ja, niby wszyscy mowia ,ze nie utylam ,ale widze tez na biodrach faldki i mega celulit na calych udach i posladkach Po porodzie celulit napewno w duzej mierze zejdzie bo to tez ta woda i tluszczyk, ktore sie nam odkladaja na czas ciazy.Potem przy karmieniu schudniemy a jak nie wrocimy do dawnych rozmiarow po paru miesiacach to bedziemy dopiero myslec co z tym zrobic ;D
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Ja ostatnio też codziennie golę się pod pachami a prawie przez cały okres ciąży miałam spokój .I oczywiście po dzisiejszym spacerze typowo zakupowym nogi mam spuchnięte i brzuch mnie bolał ale na szczęście przeszło .Jedynie co teraz doszło ,to schodzi mi codziennie po trochu czop .