reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Wrzesnioweczki , zycze wam byscie nie musialy tak stekac jak my!!!
Ja od wczoraj mam dziwnie twardy brzuch i to w sumie z malymi przerwami tylko! Nic nie boli i nie wiem jak mam to odbierac! Nie mam pojecia jak sie zachowywac!!! Pozostaje tylko czekanie!!!

reklama
Kreciku mi tez ostatnio czesto sie twardy robi, podobno tak moze byc ale szkoda mi malego bo chyba mu ciasno sie robi przy takim brzuchu ::) a tak na marginesie to przyznam bez bicia ,ze od wczoraj nie biore nospy i czekam ... co bedzie to bedzie ;)

ja już wcale nic nie biorę,tylko witaminki...i też mi coraz częściej brzucho twardnieje....ciekawe ile jeszcze...z jednej strony chcę JUŻ a z drugiej sie boję ::)

Oj widzę że nie jestem sama własnie miałam się Was zapytać czy tez Wam twardnieje brzuchol bo mi tak a najbardziej jak chodzę :p i to tak mnie łapie że nie mogę iść prosto tylko lekko pochylona :p

ja nospe wzielam 2 razy podczas ciazy raz na poczatku raz z tydzien temu ginka powiedziala ze mozna brc tyle ile trzeba bez obaw wiec jak bedzie bolalo dlugo lub bardzo to bede brala na szczescie udaje sie bez co nie znaczy ze sa inne dolegliwosci bo czuje sie przez kosci jak rozklekotana:-) dziewczyny czy wam tez bulgocze troche w brzuszku?? bo nie bulgotalo mi wczesniej a teraz coraz czesciej.

Ja to czasami mam wrażenie, że mój maluch się wciska w szyjkę  i zaraz wypadnie.  Wizytę mam dopiero w poniedziałek po dosyc długiej przerwie i już nie mogę się doczekac, strasznie jestem ciekawa co mi lekarz powie.  

Ja mam właśnie cały czas twardy brzuch ale na szczęście dziś mam gina więc mogę być trochę spokojniejsza ,mam nadzieje że będą to dobre wiadomości .Byle tylko dojechać do niego ,bo przy tak twardym brzuchu i jeszcze ciągnącym to aż źle się chodzi .

Megii ,twój maluch pewnie jest rzeczywiście blisko ujścia,ostatnio mój gin mi pokazał że wystarczy więcej pofikaći może zakończyćsię to porodem ale oczywiście jakże ja bym go słuchała ,ciekawe co znowu dziś powie

Wiolu może masz rację, może to przez te tańce na weselu, może pójdę na dyskotekę i będę mieć malucha przy sobie ;) tak jakoś się rozochociłam po opowiadaniu Ewan ;) :)

reklama
dzisiaj pytałąm o to twardnienie brzucha i gin powiedział że to teraz całkiem normalne i dlatego postanowiłam że nie będe już nic brać ,niech się dzieje co chce ,dzidzia duża ,więc może już wychodzić na świat.

Do góry