reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

od wczoraj wszystko mnie boli...co sie dzieje... wiązadła az mi sie ciekzo chodzi drugie to mam palce tak opuchniete ze jak zginam to mi przeskakuja chrzastki do tego wczoraj jak prasowalam to tak mi łokiec zaczal przeskakiwac jak bym miala sie zaraz "rozgruchotac" hehe, z dnia na dzien coraz gorzej a co to bedzie w terminie? chcialabym sie dopbrze czuc chociaz od konca tygdnia az skonczy sie nauka wtedy bede mogla sie lenic i czekac ale poki co to dolegliwosci nie sa fajne i przeszkadzaja na kazdym kroku... :mad:

reklama
no a ja wstałam z bólem kości łonowej  ::)  cały dół mnie boli ...nie wiem co to za nowości  ::) chodze jakby okrakiem komicznie to musi wyglądać  :laugh:  :laugh:

a u mnie jest też tak dusznooooooooooo można umrzeć i do tego mam takiego niechcieja!
jak tu sie zebrać do czegokolwiek? marzę o porządnej burzy całe szczęście że mnie dolegliiwości
omijaja szerokim łukiem :laugh: :laugh:

No to i ja pomarudze ;) Od 3 dni boli mnie koszmarnie kregoslup a wlasciwie to chyba jakis miesien zaraz pod lopatka :p Juz czasem nie wiem jak stac ,czy siedziec, czy lezec zeby nie bolalo ::)

Witek wylaz juz do mamy!!!

Okropieństwo chyba wszystkie się rozlatujemy przez tą pogodę ,mi teraz jeszcze doszło kłucie w szyjce I strasznie bolą mnie cycuchy ,normalnie siara to juz się leje .

DZIEWCZYNKI BYLE DO KOŃCA !!!!

ło matko! ale narzekają! ;) echhh...ta końcówa najgorsza,ale pocieszcie się dziewczynki,że np nie rodzimy we wrześniu i nie musimy całego lata przełazic z brzuszkiem! ;) ze mną też już coraz gorzej,wszystko boli,najbardziej szyjka kłuje i brzuszek pobolewa na dole...poza tym opuchlizna na porządku dziennym,nawet powiększona obrączka jest za mała ::) no i etapami odchodzi mi sukcesywnie czop...fiu,fiu ;)

hehe, Ola my wrześniówki dopiero marudzimy :) wszystko kłuje, puchnie,boli... ;) ale damy radę całe lato z brzuszkiem - póki co "malutki" jeszcze jest ;)

Anno25,to prawda,nie macie jeszcze takich bębenków jak my ;) oj,pod koniec juz naprawdę jest ciężko...ale każda z nas jakoś MUSI dać radę! Pozdrowienia dla wszystkich wrześniówek :)

dziękuje zatem w imieniu wszystkich wrześniówek (zwłaszcza tych jeszcze pracujących :) ) i wszystkim lipcóweczkom jak najmniej bólu i szczęsliwych (i w miarę szybkich :) ) rozwiązań

reklama
Corsini no mnie tez kosc lonowa boli , ogólnie juz teraz to musimy czuc sie jak pokraki :-)))) ale wrzesniówkom nie zazdroszczę męczarnia przez cale lato ano to sie poopalac ani nic...hehe lipcoweczki chociaz polezą w tym roku na sloneczku :-))) Za to wrzesniowki nie beda musiały opiekowac sie maluchami :-) ale ja sie cieze ze to juz koncowka i nie chce na conajmniej 4 latka byc znowu w ciazy :-)

Do góry