reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

mnie te nogi strasznie bolą ale chyba dlatego ze takie spuchniete.Zaczyna mnie to martić mam nadzieje ze to nie szkodzi maleństwu....

reklama
Ja tez ide w sobote na wesele i tez mam cicha nadzieje ,ze wszystko bedzie w porzadku , bo w niedziele bede miala okolo 20 osob tu u mnie na obiadku .

Krecik , moze idziemy na to samo wesele ? ;D ;D

KajuMaju fajnie by bylo sie spotkac i to w takich okolicznosciach!!! Czy ten slub na ktory sie wybierasz jest moze w niemczech??? W kosciele ewangelidzkim??? Jesli tak to sie spotkamy!!! Poznam cie odrazu, po brzuszku!!! ;D ;D ;D

reklama
A te jeszcze balują :laugh: :laugh: :laugh:.Tu ani kropelka deszczu nie spadła i dziś to juz normalnie padam napysk od rana ,nie mam siły na nic .W nocy to miałam ochotę rozebrać się do rosołu tak mi było duszno i ciężko ..Jeszcze w nocy dochodzą bardziej odczuwalnie boleści przedmiesiączkowe i krzyżowe .

Do góry