reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
Olu-bardzo Ci dziekuję za doradzenie żelu na opuchnięte nogi z kasztanowca. Kosztował niewiele bo około 5 zł a ulga olbrzymia, opuchlizna mniejsza, a po regularnym stosowaniu pewnie nie będzie widoczna, jeszcze raz wielkie dzięki!!!!

Oj dzisiaj to rzeczywiście niezłe ciepełko na dworku jak szłam z Laurą do przedszkola(rano) to normalnie mi się słabo zrobiło i myśłałam że zemdleję dobrze że mój mąż mógł po nią dzisiaj iść bo nie wiem jakbym doszła.Bardzo się cieszę że słoneczko świeci ale żeby troszeczkę mniej paliło :)Tak źle i tak nie dobrze ;)Na szczęśćie moje nóżki nie puchną(narazie).
A wczoraj jak się połozyłam spać to tak się wystraszyłam ze myslałam że za chwilkę będziemy musieli jechać do szpitala bo mi zaczną wody odchodzić tak Niunia się kręciła myśłam że mi brzuch rozwali a szyjka zaczęła mnie tak strasznie kłuć nie wiedziałam jak mam się połozyć ale po pół godz.na szczęście mi przeszło ale stracha niezłego miałam :pMam nadzieję że to tylko chwilowe ćwiczenia

Ja uwielbiam taką pogodę choć faktycznie od wczoraj moje nogi wyglądają jak dwa nieociosane kołeczki, opuchły mi też ręce i buzia. Ale dzisiaj w nocy jak poszłam na siusiu przeszył mnie taki chłód, że jak wróciłam do łóżeczka to nie mogłam opanować drżenia całego ciała i jakoś nie umiałam się rozgrzać, mimo że Arek mnie przytulał i nakrył dodatkowo swoją kołderką- ??? dziwne, trochę mnie to wystraszyło, bo przecież wcale zimno w nocy w domku nie było.

Ja też dziś przypuchłam ale od rana gonię przy praniu i teraz właśnie skończyłam prasować .I co chwilę boli mnie dół brzucha i mam cały czas kłucie w szyjce .Jest tak gorąco i chyba też mi nie służy ,a w nocy złapał mnie ból pod mostkiem i nie wiedziałam jak mam leżeć .Uwielbiam taką pogodę ale dziś raczej mi nie służy ;D ;D

Ja bym wolała taką pogodę jak już bedziemy z dzidziusiami w domciu to przynajmniej będziemy mogły chodzić sobie na spacerki ale słyszałam ze lipiec nie zapowiada się ładnie :(

Wiolu a Ty kochanie zwolnij z tą robotą teraz to Ty dużo odpoczywaj przynajmniej w taką pogodę jak dzisiaj bo jak nie to normalnie klapsa dostaniesz ;)

reklama
ANIU CHYBA mi się należy ale dziś przyjechały ubranka i chciałam mieć to wszystko wyprane i wyprasowane ,bo kto za mnie to zrobi?.I do tego jeszcze ubrania dzieci ,które babrają wszystko co się da :laugh: :laugh:,także pralka zaczyna chodzić na okrągło .

Rzeczywiście ANIU taka pogoda przydałaby się nam po porodzie ,żebyśmy nabrały trochę kolorów a szczególnie dzieciątka bo dla nich słoneczko to jedna wielka witamina

Do góry