reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Wiolu wcale nie wstyd! Wstydzić to się powinni ludzie, którzy będąc w kościele mają w nosie kobietę ciężarną :mad: Lepiej nie chodzic niż sobie zaszkodzić. Ja wychodze specjalnie wcześniej żeby móc usiąść ale oprócz duszności nic innego mi nie dolega, gdybym miała takie problemy jak Ty też bym nie chodziła.

reklama
No Ty bidulko masz dodatkowo przerąbane, że masz tak daleko do Kościółka. Ja mam 5 minut na piechotkę. No ale za to mieszkam na beznadziejnym osiedlu. Już bym chyba wolała na peryferiach. Ba, nie chyba tylko napewno!

Kasiu i ja sie ciesze ze to cisnienie to nic powaznego! Co mnie smuci to to ze mialysmy termin na ten sam dzien a ty sie wylamujesz!!! Szkoda ale skoro dzidzia tak chce to zrozumiem!!!

Wiolu, ty piosalas o problemach z wyproznianiem sie! Ten temat byl juz pare razy poruszany i nie jestes sama w ytch coierpieniach!!! Ja poprostu zaczelam jeszcze wiecej owockow jesc i to o poznych porach! Jak rano wstaje to jestem lzejsza po toalecie!!! Pomagalo mi tez musli z jogurcikiem ale teraz chwilowo nie mam jogurciku! Na takie problemy polecane sa owoce suszone takie jak sliwki czy rodzynki!!! Zycze udanej akcji w wc, bo to straszne uczucie jak cos musi wyjsc a nie chce!!!

A mnie wlasnie zaczelo kloc w mostku i nie wiem od czego!!! Rozpielam juz stanik ale dalej jakos tak nieprzyjemnie!!!
Aneczko jak ci tak ciezko to moge cie tylko w jedyny sposob pocieszyc: JUZ NIEDLUGO!!!

Oj bidulko, jak Ci jogurcik z otrębami lub musli nawet nie pomaga to nie mam pomysłu. Ja sobie taki wielki pitny, prawie pół litrowy na śniadanko zapodaję codziennie i jest OK, dodaję do niego tyle musli, że można prawie nożem kroić:)

Kreciku miętę sobie wypij, jeśli to to samo co ja kiedyś miałąm to pomoże. Taką mocną z dwóch torebek sobie zrób.

reklama
Dziękuję wy moje kochane za wszystkie rady .Jutro lecę z samego rana na zakupki po jogurty i jabłka z placu .Może nawt lać i tak mi to dziś nie przeszkodzi.

Napisałam jutro a tu już sobota ,chyba mam bezsenną noc

Do góry