reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
Ja uprałam,bo mi zajeżdżały chemią ze sklepu...
No a mi zostało tylko upranie kocyków i sweterków,pościeli do łóżeczka - koszyka i śpiworka...aże to za delikatne na proszek to musiałam 20 złotych wydac na płyn Lovela...może są jakies tańsze?

dzis upał też mi się dał we znaki,nogi spuchły...Ale u mnie własnie zaraz lunie deszcz albo jakaś burza mignie.A cały dzień tak paliło! Moja mama mówiła,że jak się rodziłam 23 lata temu to też tak gorąco jak dziś było ;)

U nas właśnie pada deszcz powiem Wam że nareszcie już było tak gorąco że myślałam że sie rozpłynę.
Wiolu Ty naprawdę przeginasz nie mogłaś sobie jakoś tego na raty rozłożyć przecież zdążysz wszystko zrobić :)oj kobieto kobieto

Wiem że dziś przegięłam ale jak zobaczyłam te ciuszki to zzaraz je chciałam mieć w szafce a przy okazji starszych ubrania i tak mnie zeszło.Ale zaczęło padać ,więc trochę oddychnę .Zdrzemnęłam się troszkę i kłucie trochę przeszło.

OLU jest jeden płyn do prania ubranek ,bardzo tani nazywa się DZIDZIUŚ firmy chyba polena.Jest bardzo delikatny ,choć jak dla mnie za bardzo delikatny .Wyprałam w nim nową pościel ale nie wiem jak będzie się sprawdzał później ,gdy mały zacznie wszystko paplać .

A co kupujecie do mycia maluszka? chodzi mi o to czy plyn do kapieli czy mydelko i co do smarowania pupci? Ja mam kupiony plyn do kapieli nivea ale chce jeszcze kupic mydelko w kostce bo w szpitalu wanienek nie maja, a do pupci kupie chyba sudocrem ???

Ja kupuje polskie kosmetyki dla dziecka ,ponieważ przejechałam na na jhonsonie ,miały obydwoje silne uczulenie i dlatego stawiam na nasze firmy. MYdełko ,oliwka a jeśli zobaczę że zaczyna się uczulenie to w aptece są specjalne płyny do kąpieli ..Aneczko sudocrem jest dobry ,ale możesz zaopatrzyć się też w bepathen krem lub maść .Też jest bardzo dobry .Niektórzy kupuja też zasypkę do pupy ale ja to wyrzuciłam po kilku razach używania .Dziecko posika i zaraz ta zasypka się kluszczy i murowane odparzenie

Ja tez chcialam wszystko kupic polskie bo slyszalam ,ze sa najlepsze ale plynu do kapieli naszego nie znalazlam.Mam oliwke bambino i chyba kupie tez mydelko ::)

To dobra firma i moim dzieciaczkom nic po nich nie było ,ale jakby coś było nie tak to jak ci pisałam to specjalistyczne płyny ibalsamy do kąpieli kupisz w aptece ,tyle że nie są tanie .Ale nazwy (zabij mnie ) nie pamiętam choć wiem że są

reklama
Ja jeszcze zadnych kosmetykow do pielegnacji nie kupilam! Mam problem bo polozna ze szkoly rodzenia zabronila kupowac jakiekolwiek gotowe produkty! Ona jest z grecji i kaze uzywac tylko oliwe z oliwek!!!! Ja jakos sobie tego nie wyobrazam by moje dziecko pachnialao jak jedzenie!!! Blee!!! Postanowielam na razie nie kupowac bo wiem ze tutaj polozne chodza przed porodem po domach by sprawdzic w jakich warunkach dzidzia bedzie mieszkac! Nie chcialabym zeby zobaczyla ze ja mam caly zestaw od Bübschien, naprzyklad a nie jakas smierdzaca oliwe!!!

Do góry