reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Wiolu,miałaś akcję nocny marek? ;) Ja za to już o 6 rano się zrywam i patrzę po domu co by tu sprzątnąć >:D ;) normalnie mnie nosi...
NIESTETY,chyba jako jedyna lipcówka za karę,że mało przytyłam,to zrobiły mi się rozstępy po jednej stronie brzucha :mad: :mad: :mad: :p są na razie jasnoróżowe ale patrząc na te pręgi sinoczerwone na biodrach to już się szykuję na najgorsze :( a tego najbardziej się bałam z całej ciąży! bye,bye odsłonięty brzuszek w wakacje i kolczyk w pępku,witaj obwisła skóro i rozstępy :o :p

reklama
Ja też straszliwie się ciesze że jestem juz z Wami:)
Nie martw się Oleńko, teraz skóra jest naciągnięta więc te rozstępy są bardziej widoczne. Jak urodzisz dzieciątko skóra z Twoją pomocą się obkurczy i rozstępów nie będzie prawie w ogóle widać. Uszka do góry, znów będziesz laska :)

Wlasnie Olenko, przed niektorymi rzeczami nie mozemy sie uchronic! Rozstepy nas nie ciesza ale faktycznie jak urodzisz to nie beda az tak widoczne! Mysle ze kolczyk i krotkie bluzeczki jeszcze nie raz zalozysz!!! Poprostu twoj syneczek w ostatnich dniach postanowil szybko podrosnac i za szybko ci brzucholek rozciagnelo, ale nadal jestes piekna mamuska!!!

Zgadzam się z dziewczynami ,ślady po rostępach zjaśnieją i nie będzie ich wcale widać .Jesteś śliczna mamusia i kto bedzie patrzył na jakieś drobnostki .

Nie wiem co się dzieje ,nie mogę spać ale to chyba wina tego przeklętego zęba mądrości ,on mnie nie boli ale za to ucho i skroń pulsuje .Oglądałam filmy do rana na cartoonie ,stare dobre kino zawsze mnie rozbrajało .Za to rano przyszedł synek i budził mnie do brania lekarstwa i nie mogłam się pozbierać .

Olenko ja na Twoich zdjeciach nie widzialam rozstepow wiec nie sa napewno duze.A po ciazy faktycznie zjasnieja i jak skora wroci do formy to beda malo widoczne.Poza tym jak zalozysz kolczyk to beda patrzec na kolczyk ;)

A ja ostatnio mam uczucie jakby mój brzuch był wypełniony kamieniami, taki strasznie ciężki mi się zdaje ( choć wcale nie jest duży), no i mam często wrażenie, że Michałek rozerwie skórę na brzuszku i się wykluje jak kurczaczek :p .

K@siek cieszę się, że jesteś z powrotem i że wszystko ok. :)

K@siek cieszę się że juz wróciłaś i że jest wszystko oki.
Megii ja też tak ostatnio mam jakbym nosiła kamienie w brzuchu już zaczynam odczuwać cięzar coraz bardziej

Dziewczyny dzis byłam w szkole na zjeżdzie siedziałam od 9 do 16 i ja nie wiem ale brzuch mnie ciagle bolał i to nie te bóle-miesiaczkowe tylko z dwoch stron w gorze brzucha jak bym ciagle miała kolke pozniej w krzyzu, ciagłe uczucie maxymalnego wypchania a jak szłam z autobusu wracając to znow bolał mnie dół brzucha - jak by dzidzius byl bardzo ciezki i przygniatal mi narządy, sama nie wiem ale przywyklam do siedzenia w domu i chyba nie najlepszym pomyslem jest wybieranie sie gdzies , musze isc w poniedzialk do gina a do szkoly tez musze jutro i w poniedzialek i wtorek a pozniej zaczyna sie sesja:-( umrę...

Jej,poisy,to napewno od długiego siedzenia w jednym miejscu na zajęciach tak cię brzuszek bolał! Jak musisz jeszcze być w szkole to w czasie przerw sobie troszke pospaceruj,rozprostuj nóżki...dasz radę.to już tylko 3 dni! Ale to prawda,że nam coraz ciężej w tych ostatnich tygodniach...

reklama
Do góry