reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

objawy i boleści-ku pocieszeniu

hmm siostry:-D dobrze ze juz razem nie mieszkamy:-D ale musze powiedziec ze odkad nie meiszkamy razem to nasze relacje sa o 10000% lepsze i nawet za soba tesknimy:-D jedna siostra w Angli wiec nie bedzie pomagac ale druga 20 min autobusem i juz sie zaoferowała ze jak ja bede na uczelni a maz w pracy to bedzie malego pilnowac :-Dwiec te siostry to nie takie złe:-D

reklama
a ja niestety zamiast martwic sie pedicure bardziej niepokoje sie rozstepami...:( robią mi sie na biodrach i z boku brzuszka:wściekła/y: stosuje oliwke,kremy i nic:(:(:(:):) macie cos godnego polecenia???

Rudka obawiam się że nic Ci nie pomoże ,taka masz skórę i chyba nie ma rady rozstępy będą się pojawiać.Po porodzie i jak nie będziesz karmić,sięgniesz sobie po jakieś silniejsze środki i może je zniwelujesz.

rudka wiem co czujesz:-(ja juz sie tu zaliłam ze mi wyszły te cholery, u mnie tylko na brzuchu ale tez sie smaruje 2 razy dziennie a czasami nawet i 3 i nic nie pomaga zauważam że pojawiaja sie nastepne:wściekła/y:ale daje rade juz tak sie tym nie matrwie stwierdzam ze tak musi byc i tyle ale rozumie cie:-(

Kamu, ma rację: po porodzie będzie można intensywniej zadziałać silniejszymi środkami i wtedy jest szansa ze zejdą, lub przynajmniej zjaśnieją, więc nie martwcie się nie zapas:)

No kremy jakieś z kofeiną, kwasami etc. których w ciązy nie można; no i zabiegi kosmetyczne - myślę, że laser czy jakieś mocno działające dermoabrazje załatwią sprawę, zwłaszcza, jak rozstępów jest raptem kilka - zresztą trzeba poczekać aż brzuch opadnie i wszystko się zejdzie po porodzie, może się przecież okazać, że obecnie widoczne rozstępy wylądują w miejscu, gdzie ich nie widać?:)

pytałam ostatnio kosmetyczki czy da sie usunąć rozstępy a ona powiedziala ze usunąć się nie da! da sie tylko rozjaśnić i zwęzyć:-(no ale i to mnie pocieszyło:blink:także już powiedzialam mezowi ze po porodzie wybieram sie na taki zabieg:tak:

reklama
Do góry