hmm siostry dobrze ze juz razem nie mieszkamy ale musze powiedziec ze odkad nie meiszkamy razem to nasze relacje sa o 10000% lepsze i nawet za soba tesknimy jedna siostra w Angli wiec nie bedzie pomagac ale druga 20 min autobusem i juz sie zaoferowała ze jak ja bede na uczelni a maz w pracy to bedzie malego pilnowac wiec te siostry to nie takie złe
reklama
rudka wiem co czujesz:-(ja juz sie tu zaliłam ze mi wyszły te cholery, u mnie tylko na brzuchu ale tez sie smaruje 2 razy dziennie a czasami nawet i 3 i nic nie pomaga zauważam że pojawiaja sie nastepneale daje rade juz tak sie tym nie matrwie stwierdzam ze tak musi byc i tyle ale rozumie cie:-(
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kamu, ma rację: po porodzie będzie można intensywniej zadziałać silniejszymi środkami i wtedy jest szansa ze zejdą, lub przynajmniej zjaśnieją, więc nie martwcie się nie zapas
survivor26
Mamy lipcowe'08
No kremy jakieś z kofeiną, kwasami etc. których w ciązy nie można; no i zabiegi kosmetyczne - myślę, że laser czy jakieś mocno działające dermoabrazje załatwią sprawę, zwłaszcza, jak rozstępów jest raptem kilka - zresztą trzeba poczekać aż brzuch opadnie i wszystko się zejdzie po porodzie, może się przecież okazać, że obecnie widoczne rozstępy wylądują w miejscu, gdzie ich nie widać?
pytałam ostatnio kosmetyczki czy da sie usunąć rozstępy a ona powiedziala ze usunąć się nie da! da sie tylko rozjaśnić i zwęzyć:-(no ale i to mnie pocieszyłotakże już powiedzialam mezowi ze po porodzie wybieram sie na taki zabieg
reklama