reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

objawy i boleści-ku pocieszeniu

hej mamy wegetarianki.
to ciekawe co piszecie. Ja od 87 lat nie jadłam mięsa i nie planowałam powrotu ale jak w ciążę zaszłam to normalnie śniło mi się po nocach i jak mięsa nie zjadłam to byłam cały czas głodna. Kosmos. Teraz trochę mi już przeszło ale nadal mam napady mięskowe no i jak wcześniej uwielbiałam ryby to teraz na nie patrzeć nie mogę.

Jesli chodzi o niezdrowe jedzonko to ostatnio zjadłam kebaba (tak mnie naszło) ale potem ledwo chodziłam.Takie miałam niestrawności że teraz jak widzę tego typu żarcie to mnie wykręca (na szczęście bo ile chemiii w tym jest nikt nie wie)
Zanim mnie zmuliło to oczywiście tęsknym okiem patrzyłam ma kfc i mc.D:-D

reklama
ja jem wszystko; do tej pory nie ciagnelo mnie do slodyczy,ale cosik sie zmienia hehe
mc donalds i inee pysznosci to ciagna ze hej; ale wiem,ze nie moge przesadzac- bo znowu bede sie turlala pod koniec

Hi, hi, hi... ja na brak apetytu tez nie narzekam ale wszystko przygotowuje sama w domu, pizze, hamburgery, chessburgery i mieska w panierkach tupu nugatsy, skrzydelka itd... mniam, mniam...

Hej. Ja tez wszystko jem. Nawet ostatnio krewetki. Chodziaz nie zabardzo sie chcialy strawic wiec wyladowaly w toalecie:baffled:. Ale jak sie mnie sie ktos pyta co jem slodycze czy sledzie odp ze wszystko:-). Jeszcze nie wiem czy to chlopiec czy dziewczynka.:-( Ale mam nadzieje ze dziewczynka:tak:.

Hej. Ja tez wszystko jem. Nawet ostatnio krewetki. Chodziaz nie zabardzo sie chcialy strawic wiec wyladowaly w toalecie:baffled:. Ale jak sie mnie sie ktos pyta co jem slodycze czy sledzie odp ze wszystko:-). Jeszcze nie wiem czy to chlopiec czy dziewczynka.:-( Ale mam nadzieje ze dziewczynka:tak:.
UUUU z tymi krewetkami to bym uwazala, wszystkie owoce morza sa raczej przeciwwskazane ze wzgledu na siedzace w nich pasozyty!!!!!!

A ja właśnie wróciłam od dermatologa z paskudnymi wieściami:( Pierwsze wymrażanie nic nie dało, brodawka wżarła sie za głęboko w palec i dziś miałam kolejne 3 wymrażania pod rząd - tym razem prawie całego palca i tym razem niestety cholernie bolesne :( Teraz co najmniej kolejne 2 tygodnie niechodzenia - nie dość, że boli to strasznie dołujące: gdybym musiała siedzieć kołkiem w domu dla dobra dziecka, to jakoś bym to zniosła, a tak frustracja, że siedzę, a nie ma to nic z dzieckiem wspólnego sięga zenitu.......ehhh, dobrze chociaż, że to teraz a nie w 9 miesiącu, bo bym o kulach na porodówkę szła:p To ja teraz idę poużalać się nad sobą w łóżku przed Telewizją śniadaniową:)

reklama
A ja w noc nie mogę spać :-( nie ma dla mnie wygodnej pozycji do ułożenia się... jestem jakaś poddenerwowana i mam straszne zakwasy w brzuchu :confused:

Do góry