reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

objawy i boleści-ku pocieszeniu

Współczucie Julio.Ja tez dziś stanęłam ma wadze i wpadłam w panikę, bo pokazała niecałe 49 kg.Myślałam, że w 13-tym tygodniu będę miała jakieś 52kg.Ja nie jem dużo,apetyt mizerniutki,ale piję jak smok,więc przynajmniej się nie odwodnię.

reklama
Sylciu też czytałam o melisie, ale nie podchodzi mi. Co Coca-coli to tez mam ochote, ale mój małzonek mi zabrania mi ją pić i poprostu nie ma jej u mnie w domu, bo jej mi nie kupuje.W Święta opiłam sę jej jak bąk.

Julio wspólczuje Ci, nby tak na to czekamy, a potem to udręka dla nas.Mam nadzieje, że nedługo Ci przejdzie.

Ja to nic bym nie jadła, ale jabłka to wciągam na maxa - nawet teraz jedno jem. Co dziewne jest, bo po soku jakbłkowym wymiotuje.

ech, kiedy nadchodzi wieczorowa pora zamieniam się w lodówkowy odkurzacz..... waga 1 kg większa niż przed ciążą.

Witajcie znów dziewczyny :-). Już nie mogę się doczekać kiedy miną te okropne mdłości :baffled:. Męczy mnie ciągle - jak mawia syneczek mojego kolegi - złoślinka. Na dokładkę mam straszne zaparcia i na ulgę potrafię czekać nawet i 6 dni - koszmar! Ale z drugiej strony cieszę się, że z maleństwem wszystko dobrze :-). Przedwczoraj pomachało mi łapeczką na USG :-).

hej dziewczyny od ponad miesiaca czuje sie bardzo dobrze a tu dzis znowuwymioty! czy to normalne zeby po takiej przerwie wrocily?mam nadzieje ze nie zatrulam sie czy cos w tym stylu:(

a ja zaczynam walke z pęcherzem teraz... ojoj... zawsze coś...

ale przeraża mnie fakt, że ledwo utrzymuje mocz... przecież to chyba za wcześnie na jakikolwiek ucisk na pęcherz :baffled:

Oj, współczuję dziewczynki. A ja mam w drugą stronę - chyba jem za dużo. Bioderka się zaokrągliły i przestaję wchodzić w spodnie. I boję się stanąć na wadze.
U mnie również po kilku dobrych dniach wróciła zgaga i mdłości.

Mnie bola nogi i kupilam sobie rajstopy przeciwzylakowe na ciaze i nosilam je dzis od rana do 15 tej i juz dluzej nie wytrzymalam bo myslalam, ze brzuch mi odpadnie. Jakos dziwnie ciagnelo mi brzuch na dol a jak dalam je pod brzuch to mnie cisnelo:baffled: jak nie urok to... moze sie do nich przyzwyczaje:confused:
Dziewczyny takie wzdecia jak ja mam to chyba zadna z Was, ledwie nie pekne;-)

reklama
Renek podejmuję rzuconą rękawicę i jestem gotowa stanąć do konkursu ; ) Obawiam się że mam jeszcze większe :baffled: Ja to się już boję cokolwiek do ust włożyć bo wieczorami to nawet po sucharkach brzuch mi pęka. I nie ma na to sposobu.
Na wadze 2,5 kg do przodu ale co z tego jak czuję się jakbym miała 25 na plusie :baffled: :baffled:

Do góry