reklama
Mamusiasynusia
Mama Mateuszka i Oleńki
Sylciu też czytałam o melisie, ale nie podchodzi mi. Co Coca-coli to tez mam ochote, ale mój małzonek mi zabrania mi ją pić i poprostu nie ma jej u mnie w domu, bo jej mi nie kupuje.W Święta opiłam sę jej jak bąk.
Julio wspólczuje Ci, nby tak na to czekamy, a potem to udręka dla nas.Mam nadzieje, że nedługo Ci przejdzie.
Ja to nic bym nie jadła, ale jabłka to wciągam na maxa - nawet teraz jedno jem. Co dziewne jest, bo po soku jakbłkowym wymiotuje.
Julio wspólczuje Ci, nby tak na to czekamy, a potem to udręka dla nas.Mam nadzieje, że nedługo Ci przejdzie.
Ja to nic bym nie jadła, ale jabłka to wciągam na maxa - nawet teraz jedno jem. Co dziewne jest, bo po soku jakbłkowym wymiotuje.
Witajcie znów dziewczyny :-). Już nie mogę się doczekać kiedy miną te okropne mdłości . Męczy mnie ciągle - jak mawia syneczek mojego kolegi - złoślinka. Na dokładkę mam straszne zaparcia i na ulgę potrafię czekać nawet i 6 dni - koszmar! Ale z drugiej strony cieszę się, że z maleństwem wszystko dobrze :-). Przedwczoraj pomachało mi łapeczką na USG :-).
justine
Czerwcowe mamy '05 Mamy lipcowe'08
Oj, współczuję dziewczynki. A ja mam w drugą stronę - chyba jem za dużo. Bioderka się zaokrągliły i przestaję wchodzić w spodnie. I boję się stanąć na wadze.
U mnie również po kilku dobrych dniach wróciła zgaga i mdłości.
U mnie również po kilku dobrych dniach wróciła zgaga i mdłości.
renek
Mamy lipcowe'08
Mnie bola nogi i kupilam sobie rajstopy przeciwzylakowe na ciaze i nosilam je dzis od rana do 15 tej i juz dluzej nie wytrzymalam bo myslalam, ze brzuch mi odpadnie. Jakos dziwnie ciagnelo mi brzuch na dol a jak dalam je pod brzuch to mnie cisnelo jak nie urok to... moze sie do nich przyzwyczaje
Dziewczyny takie wzdecia jak ja mam to chyba zadna z Was, ledwie nie pekne;-)
Dziewczyny takie wzdecia jak ja mam to chyba zadna z Was, ledwie nie pekne;-)
reklama
Renek podejmuję rzuconą rękawicę i jestem gotowa stanąć do konkursu ; ) Obawiam się że mam jeszcze większe Ja to się już boję cokolwiek do ust włożyć bo wieczorami to nawet po sucharkach brzuch mi pęka. I nie ma na to sposobu.
Na wadze 2,5 kg do przodu ale co z tego jak czuję się jakbym miała 25 na plusie
Na wadze 2,5 kg do przodu ale co z tego jak czuję się jakbym miała 25 na plusie