dorisday2512
Fanka BB :)
ivette Ty wiesz :-)..... trzymaj sie tam kochana.
Reszta babeczek tez .... trzymam kciuki ,zeby wasze dolegliwości ustapily!
Reszta babeczek tez .... trzymam kciuki ,zeby wasze dolegliwości ustapily!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
asiorek82 to są zastrzyki - inaczej heparyna - przeciwzakrzepowe:-)
ale lekarka mi mówiła ze jak się pojawią duszności z brakiem oddechu to mam natychmiast jechać do lekarza,pytała mnie czy tak mam
a Ty opisujesz podobne objawy, ja mogę swobodnie oddychać tylko jest mi tak ciężko, ciepło cały czas a dużo leżę i te zastrzyki są na rozrzedzenie krwi
spoko jak ci jest ciepło to nic ci nie grozi - lekarka mi powiedziała że jak nie będę mogła złapać oddechu i ból w klatce uczucie ciężkości i mroczki przed oczami, i ciśnienie wysokie - tak jak podobnie opisała aniulek84 - to podobno objawy wstrząsu jakiegoś i trzeba szybko do szpitala
ja mam tak jak ty i też te zastrzyki - do tego kupę innych leków bo mam skurcze także to dlatego nam ciepło bo krew mamy gęstą i te zastrzyki w tym pomagają - ja czuję różnicę po nich jest mi lepiej
:-)
ciekawe czy aniulek84 poszła do szpitala bo ja na jej miejscu bym się nie zastanawiała:-(