U mnie jak tchórzofretka
Mały rozbójnik. Robi fale, ciągle coś wypina, czasem skacze a z prawej strony chyba nóżki wyciąga bo taka śmieszna górka się robi. A jak często ma czkawkę
I chyba główką w dół leży bo czkawkę na dole czuć.
reklama
ivette73
Fanka BB :)
aniołek ja mam to samo, położenie miednicowe i jak się mi ułozy nie raz w poprzek, to aż boli:-)
a czkawki jeszcze nie czułam , tylko kręci się z każdej strony coś wypina:-)
a czkawki jeszcze nie czułam , tylko kręci się z każdej strony coś wypina:-)
nice-girl
U mnie też standardowo po południu lub wieczorem czkawka
Czasem to z 15 min
No i też coraz bardziej synuś rozrabia - a to mi wypina nóżki, a to się przeciąga, a to dupcią testuje rozciągliwość mojej skóry (pewnie dba o to żeby mi się rozstępy w przyszłości nie zrobiły
, a to mi fale na brzuchu robi. Ale najgorsze jest jak mi wetknie stópki między żebra. Wczoraj to już z tym przegiął, a jesZcze jechałam 200 km samochodem i nie mogłam się całkowicie położyć. Jak tak wsadzi te nóżki w żebra to ledwo ruszyć się mogę, o schyleniu to nawet nie mam co myśleć i do tego mam wtedy uczucie, jakbym miała żebra obite przez kogoś kijem. To już zdecydowanie wolę jak mnie po nich kopie 
margerrita
a my mieslimy pierwsza porzadna czkawke, bo jak do tej pory to nie zauwazane byly, maly rusza sie glownie wieczorami, jak juz poloze sie do lozka i odpoczne chwilke, kopniaki glownie nad pepkiem, a wogole to czuje sie jak bym miala glowe miedzy nogami
doslownie 
ivette73
No i znowu wylądowałam wczoraj u lekarki
jak wzięłam ten fenoterol którego się tak bałam, od razu coś nie tak ze mną było,
odstawiła mi natychmiast , dostałam jeszcze zastrzyki na rozrzedzenie krwi bo jakoś mi tak duszno od kilku dni było w organiźmie jakoś tak ciepło i cała czerwona wiecznie byłam - cóż starość nie radość;-)

jak wzięłam ten fenoterol którego się tak bałam, od razu coś nie tak ze mną było,
odstawiła mi natychmiast , dostałam jeszcze zastrzyki na rozrzedzenie krwi bo jakoś mi tak duszno od kilku dni było w organiźmie jakoś tak ciepło i cała czerwona wiecznie byłam - cóż starość nie radość;-)
asiorek82
No i znowu wylądowałam wczoraj u lekarki
ivette73 jakie te zastrzyki dostałaś??
Ja z kolei mam straszne upławy

emiliab
Ja od kilku dni mam takie dziwne bóle w środku-w hmmm... pochwie. Nie są mocne te bóle,ale caly czas odczuwalne...
dawidowe
ivette73 jakie te zastrzyki dostałaś??
Ja z kolei mam straszne upławymasakra normalnie ,do tego poranne słabości zanim zaczne funkcjonować to 11 wybija mimo że wstaje o 7 to duszności brak oddechu zmuszaja mnie do lezenia :-(w piatek mam wizyte to zobacze co nowego choć mam straszny uraz do mojej lekarki
ja tez mam jakis uraz do mojego lekarza, nawet po skiwerownaiu do szpitala nie powiedział mi kiedy mam znowu przyjsc. Pojde w przyszłym tygodniu na wszelki wypadek. Jak sie zle poczuje to pojade do szpitala a nie do mojego lekarza
reklama
ivette73
asiorek82 to są zastrzyki - inaczej heparyna - przeciwzakrzepowe:-)
ale lekarka mi mówiła ze jak się pojawią duszności z brakiem oddechu to mam natychmiast jechać do lekarza,pytała mnie czy tak mam
a Ty opisujesz podobne objawy, ja mogę swobodnie oddychać tylko jest mi tak ciężko, ciepło cały czas a dużo leżę i te zastrzyki są na rozrzedzenie krwi
ale lekarka mi mówiła ze jak się pojawią duszności z brakiem oddechu to mam natychmiast jechać do lekarza,pytała mnie czy tak mam

a Ty opisujesz podobne objawy, ja mogę swobodnie oddychać tylko jest mi tak ciężko, ciepło cały czas a dużo leżę i te zastrzyki są na rozrzedzenie krwi
Podziel się: