reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Objawy, dolegliwości i różne inne niedogodności

U każdego czop trochę inaczej wygląda więc całkiem możliwe, że to co z Ciebie wyleciało to właśnie On:)) a co do obrazka to bleeah. dobrze, że nic akurat nie jadłam bo bym chyba w 5 sek. z głową w WC wylądowała :confused2:

reklama
A ja wczoraj cały dzień miałam biegunkę i raz wymiotowałam. W dodatku nic nie mogłam przełknąć. Dzisiaj się zważyłam i w ciągu tego jednego dnia schudłam 2 kg! Dziś jestem nadal bardzo osłabiona i żywię się sucharkami. Wczoraj też się przestraszyłam, bo oprócz biegunki miałam silne bóle w górze brzucha, takie jakby skurcze, ale nie tam, gdzie powinny być przed porodem. Na szczęście przeszły mi.

Strasznie mi dzisiaj dokuczają stawy biodrowe i kość ogonowa :( nie mogę usiąść na tyłku tak strasznie boli ,ja chcę już urodzić mam dość

Asiorek82 Dziecko musi już mocno napierać, ja też mam często bóle kości ogonowej, ale biodra to mnie nie bolą. W sumie jeszcze dwa tygodnie zostały. Niby nie dużo, a cholernie się dłuży jak 2 miesiące. Dasz radę. Trzymam kciuki.

Ja mam jakieś skurcze, ale dość częste co 5 minut i nie są bolesne. Już dawno się nie odzywały. Ale wiem, że po cc macica jest cieńsza i mogą takie skurcze występować. Fajnie by było jakbym dzisiaj zaczęła rodzić.

a mnie po dzisiejszej wizycie jakieś boleści wzieły :/ bóle w dole brzucha, w podwoziu i takie jakby przed okresem, ale nic poza tym i tak się zastanawiam czy jak mnie tam moja gin przebadała to coś ruszyło czy nie hmmm ... oj mogłoby mogło :)

reklama
a mnie po dzisiejszej wizycie jakieś boleści wzieły :/ bóle w dole brzucha, w podwoziu i takie jakby przed okresem, ale nic poza tym i tak się zastanawiam czy jak mnie tam moja gin przebadała to coś ruszyło czy nie hmmm ... oj mogłoby mogło :)

ja tez bym juz chciała :tak:ciekawe która z nas się pierwsza rozdwoi :-) ja juz ostatnio zaczynam mysleć że mnie listopad zastanie niby wszystko jest i skurcze i czop już odszedł,ale tej małej zołzie jest tam dobrze i nie chce wyjść wiadomo cieplutko ,przytulnie,kołysa,jedzonka pod dostatkiem :-D siedzi sobie w brzuszku i tyje a ja cała przerażona jak pomyśle o porodzie:baffled:

Do góry