reklama
monze
Zaciekawiona BB
A ja wczoraj cały dzień miałam biegunkę i raz wymiotowałam. W dodatku nic nie mogłam przełknąć. Dzisiaj się zważyłam i w ciągu tego jednego dnia schudłam 2 kg! Dziś jestem nadal bardzo osłabiona i żywię się sucharkami. Wczoraj też się przestraszyłam, bo oprócz biegunki miałam silne bóle w górze brzucha, takie jakby skurcze, ale nie tam, gdzie powinny być przed porodem. Na szczęście przeszły mi.
kurka_pieczona
Szczęśliwa mamusia:)
No moze obrazek faktycznie BLEH ale dokladnie zOBRAZował moje wyobrażenia o czopie
kroma
Fanka BB :)
Asiorek82 Dziecko musi już mocno napierać, ja też mam często bóle kości ogonowej, ale biodra to mnie nie bolą. W sumie jeszcze dwa tygodnie zostały. Niby nie dużo, a cholernie się dłuży jak 2 miesiące. Dasz radę. Trzymam kciuki.
Ja mam jakieś skurcze, ale dość częste co 5 minut i nie są bolesne. Już dawno się nie odzywały. Ale wiem, że po cc macica jest cieńsza i mogą takie skurcze występować. Fajnie by było jakbym dzisiaj zaczęła rodzić.
Ja mam jakieś skurcze, ale dość częste co 5 minut i nie są bolesne. Już dawno się nie odzywały. Ale wiem, że po cc macica jest cieńsza i mogą takie skurcze występować. Fajnie by było jakbym dzisiaj zaczęła rodzić.
kroma
u mnie jest coraz gorzej nie moge kroku postawic mam nadzieje że do rana przejdzie chyba się przesiliłam przy sprzątaniu dzisiaj ;/
I jak dzisiaj już lepiej z tymi bioderkami. W sumie teraz się nie dziwie czemu cię bolą. Tyle kilo dźwigać w brzuchu.
asiorek82
dzisiaj juz o niebo lepiej ale wczoraj masakra nie sadziłam że tak strasznie mogą boleć z kolei jakies zaparcia mam ostatnio niby mi sie chcę a nie mogę:-(I jak dzisiaj już lepiej z tymi bioderkami. W sumie teraz się nie dziwie czemu cię bolą. Tyle kilo dźwigać w brzuchu.
Roxannka
Pracująca mama!
a mnie po dzisiejszej wizycie jakieś boleści wzieły :/ bóle w dole brzucha, w podwoziu i takie jakby przed okresem, ale nic poza tym i tak się zastanawiam czy jak mnie tam moja gin przebadała to coś ruszyło czy nie hmmm ... oj mogłoby mogło
reklama
asiorek82
a mnie po dzisiejszej wizycie jakieś boleści wzieły :/ bóle w dole brzucha, w podwoziu i takie jakby przed okresem, ale nic poza tym i tak się zastanawiam czy jak mnie tam moja gin przebadała to coś ruszyło czy nie hmmm ... oj mogłoby mogło
ja tez bym juz chciała ciekawe która z nas się pierwsza rozdwoi :-) ja juz ostatnio zaczynam mysleć że mnie listopad zastanie niby wszystko jest i skurcze i czop już odszedł,ale tej małej zołzie jest tam dobrze i nie chce wyjść wiadomo cieplutko ,przytulnie,kołysa,jedzonka pod dostatkiem siedzi sobie w brzuszku i tyje a ja cała przerażona jak pomyśle o porodzie
Podziel się: