reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Objawy, dolegliwości i różne inne niedogodności

Ja wczoraj miałam nadprodukcję śluzu. Dzisiaj spokój.
Ja się jeszcze na porodówkę nie szykuję (nie wiem jak tam mały :-D). Termin porodu z 2 ostatnich usg na dwóch różnych sprzętach, robionych przez 2 różnych lekarzy wyszedł 27 październik.

reklama
dzięki kochane ,że mnie pocieszyłyście,ze nie jestem sama z tymi upławami ,może to faktycznie odchodzi ten czop tylko w spowolnionym tempie:)

kahaaa spokojnie czop może odchodzić nam w kilka dni a nie odrazu, i tez nie oznacza,że mamy rodzić odchodzi nawet 3tygodni przed a mi się wydaje,że ja urodzę wcześniej ale w październiku dopiero:)mamy dziś równo 2tygodni i miesiąc:)

dziewczyny ja tez tak mam ze jak sie wysiusiam to na papierku mam taki połprzezroczysta galaretke-kawaleczki juz 4 razy tak mialam a teraz dosc spokoj.a sluzu tez mam wiecej... ja to sie w ogole boje moja siostra obie corki urodzila wlasnie w 34 tyg. a ja go dzis zaczelam...

lolisza - help!!!
wyszlo mi ze mam paciorkowca B. duzo sie naczytalam i zawsze myslalam, ze antybiotyk podaje sie tylko w czasie podoru, a tu mi polozna dzwoni i kaze odebrac penicyline do lykania teraz. zmylila mnie kobita i nie wiem co robic. help!

iwcia - ty wlasnie dzis konczysz 34tc, jutro zaczynasz 35, to juz tylko tydzien do 36 kiedy to uwaza sie, ze dziecko jest calkiem bezpieczne, wiec relax, baby, relax.

reklama
Do góry