monia140190
Fanka BB :)
monia, sprawdze dzis jak zaareaguje moj mezus dobre
Okej, i daj znać jak zareagował
No rennie to gdzies czytalam nawet wskazane, bo dostarcza wapń, więc bez przeszkód można zazywać ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
monia, sprawdze dzis jak zaareaguje moj mezus dobre
Czemu poza ketchupem?Jeśli jest bez konserwantów tylko pasteryzowany to nie jest nic niedobrego, a ja to w ogóle uwielbiam taki jak moja babcia robiMalutka wszystko dobrze poza tym ketchupem
Ja miałam mega zgage tak 30-32 tc a teraz jak ręką odjął, ale faktycznie brzuchol mam już w zasadzie między nogami, jak dziś w lumku w lustrze sie zobaczyłam to stwierdziłam że wow on sie faktycznie obniżył.
Czemu poza ketchupem?Jeśli jest bez konserwantów tylko pasteryzowany to nie jest nic niedobrego, a ja to w ogóle uwielbiam taki jak moja babcia robi
Lolisza czy to Ty wspominałaś, że jak kłuje w spojeniu to szyjka się skraca? Bo od wczoraj mam takie kłucia i nie wiem czy wybierać się do miasta czy lepiej zostać w domku jutro A wizytę mam w środę - ciekawe co usłyszę.