TuAga
Fanka BB :)
Nie chcę już spamować, temat został wyczerpany, ale muszę coś dodać:
W takim razie wybacz, zinterpretowałam Twoją wypowiedź w sensie że już po zapłodnieniu (połączeniu komórki jajowej i plemnika) beta się wytwarza - w sensie że jest obecna w organizmie kobiety (stąd objawy itp) co nie jest prawdą. Może ja też źle sformułowałam swoją wypowiedź, ale założyłam że wiadomo o co mi chodzi skoro wcześniej pisałam o ciąży (i jakichkolwiek objawach) dopiero po zagnieżdżeniu. Także wybacz jeżeli Cię tym uraziłam. Dziewczyna mnie później poprawiła i jej podziękowałam za sprostowanie i napisałam zgodnie z prawdą, że chodziło mi o betę w organizmie kobiety. A czy Ty mi w to wierzysz czy nie to już inna sprawa.
Sprostuję tym razem, że dalej stoję przy tym co napisałam wcześniej i o co faktycznie mi chodziło - nie ma zagnieżdżenia - nie ma ciąży - nie wytwarza się hcg (u kobiety) - i nie ma symptomów. To że zarodek wytwarza hcg przed zagnieżdżeniem nie miało znaczenia w tej dyskusji, bo nie ma hcg w organizmie kobiety dopóki nie dojdzie do implantacji. Nie wspominając o tym, że nie każdy zarodek faktycznie zagnieździ się w macicy.
To chyba tyle miłego dzionka!
Ok, czyli podsumowując
Ty uważasz, że od zagnieżdżenia zarodka do miesiączki można odczuwać subtelne objawy ciążowe, tak?
Uznajesz, że ciąża jest wtedy kiedy zarodek się zagnieździ, a jak dzieląc się podróżuje przez jajowód to jeszcze nie ciąża, tak?
Nie wiem już nawet czy dobrze Ciebie rozumiem, bo serio więcej złośliwości i ogólników było wcześniej w Twoich wypowiedziach niż konkretnej dyskusji Ale mega doceniam, że napisałaś ten post w normalnym tonie