Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej ,współczuję. Nie wpadaj w panikę bo ześwirujesz a dziecko oczywiście szczepićŻebym ja miała takie myślenie
Tym bardziej, że jestem na antydepresantach a łuszczyca żywcem mnie zżera
No niestety schodzą miwszystkie paznokcie i prawie całą skóra glowy.Biedactwo to u Ciebie stres niewskazany bo pewnie bardzo potęguje rozrost łuszczycy;(
Dziękuję10 marca miałam szczepieni 5w1 .Poszłam z moi 5.5 miesięcznym synkiem. Mialam wątpliwości ale moja bdb pediatra tylko się uśmiechnęła i kazała szczepić.Nie myślałam o przekładaniu na inny dzien tylko czy to zalecane.Usmiech po raz drugi.Mysle :lepiej teraz bo co będzie potem?Dziecko zdrowe ,śmieje się po szczepieniu.
No właśnie syn jest po grypie typu a i b, a po tym oskrzela jest ledwo co po antybiotyku.Ja bym w życiu nie zaszczepiła w okresie największego wzrostu zachorowań na wszystko - i nie mam tu na myśli rozdmuchanego koronawirusa, tylko naszą zwykłą, rodzimą grypę - ale ja w ogóle bardzo ostrożnie podchodzę do tematu szczepień.
Nie licz natomiast na rzetelną i obiektywną opinię lekarza, musisz sama podjąć tą decyzję