reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Obawy dotyczące niemowląt

reklama
Ja nie wiem co mam robić z karmieniem u Zuzi:(. Dokarmiam mieszanką bebilonem pepti i jak karmię piersią jest wszystko oki, ale jak daje mieszankę to po karmieniu Zuzi wylewa się tak jakby ktoś odkręcił kran. Co robić??

Aniolek - może spróbuj dawać Zuzi mniejsze porcje, bo dzieci często nie mają umiaru - tzn jedzą tyle ile się im da i potem im się nie mieści w żołądku i się wylewa. No i druga sprawa że jak z butli je to szybko się jej napełnia brzuszek. Spróbuj dawać mniejsze porcje a częściej. Mocne ulewanie może być też efektem alergii,ale skoro dajesz Bebilon Pepti to chyba nie powinno być po nim żadnej alergii.

Cześć dziewczyny.
Laura od kilku dni w dzień mało śpi. Jak zaśnie to potrafi po 5 minutach już płakać. I tak płacze i przysypia lub się całkiem budzi. Najlepiej jej na rękach lub przy cycu i wtedy to może spać i spać. Zastanawiam się czy to normalne, że tak mało śpi w dzień? Ile Wasze maluszki śpią w ciągu dnia?

Cześć dziewczyny.
Laura od kilku dni w dzień mało śpi. Jak zaśnie to potrafi po 5 minutach już płakać. I tak płacze i przysypia lub się całkiem budzi. Najlepiej jej na rękach lub przy cycu i wtedy to może spać i spać. Zastanawiam się czy to normalne, że tak mało śpi w dzień? Ile Wasze maluszki śpią w ciągu dnia?
Czasami wcale, a czasami kilka razy po godzince lub pół. Różnie bywa.

moja dzisiaj dokladnie takie same show odstawia. Jak przysnie, to po odlozeniu do lozeczka budzi sie po kilkunastu minutach , placz i cycek.Possie troche, przysypia i caly cykl zaczyna sie od poczatku.

e-lona na wątku o rozwoju fizycznym dopiero co toczyła się dyskusja na ten temat.
mój to tyle co na spacerze śpi w ciągu dnia

reklama
Do góry