reklama
Efa
Fanka BB :)
dobranocka, w mleczku mamy są prebiotyki, z nich powstają probiotyki i nie trzeba ich podawać dodatkowo
dobranocka
podwójna październikówka!
Efa, tego nie wiedziałam, ale czułam, że to ani dla Justysi, ani dla mojej kieszeni jest nie jest wskazane... ;-)
Dzięki za informację :-*
Dzięki za informację :-*
Aniolek2310
Dziewczyny mam pytanie czy wasze dzieciaczki ulewają często noskiem pokarm??
Moja Zuzia dzisiaj pierwszy raz chlusnęła nosem pokarm tak to wcześniej ulewała. Mąż pow. stwierdził że ulała nosem bo akurat ssała pierś. Ale te jej ulewania częste mnie trochę przerażają.
Moja Zuzia dzisiaj pierwszy raz chlusnęła nosem pokarm tak to wcześniej ulewała. Mąż pow. stwierdził że ulała nosem bo akurat ssała pierś. Ale te jej ulewania częste mnie trochę przerażają.
dobranocka
podwójna październikówka!
Mnie za każdym razem położna wypytuje czy Justysia nie ulewa, ponoć jakby się to działo często i regularnie to trzeba to diagnozować, wiec obserwuj Zuzię.
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
moriam usg bioderek robi się między 4 a 6 tygodniem życia. Takie mamy zalecenie na wypisie ze szpitala. A o badaniu dna oka to ja nie wiem hm, to w ogóle robi się coś takiego?
Madlein
Ja dostałam w zaleceniach konsultacje z neurologiem (ze względu na wylew), nefrologiem (ze względu na powiększenie lewej nereczki) i z okulistą, bo mały miał fototerapię przez żółtaczkę. Oprócz tego zarejestrowaliśmy się do ortopedy.
Dzisiaj jedziemy do Pani neurolog. Ciekawe co nam powie?
Dzisiaj jedziemy do Pani neurolog. Ciekawe co nam powie?
reklama
moriam usg bioderek robi się między 4 a 6 tygodniem życia. Takie mamy zalecenie na wypisie ze szpitala. A o badaniu dna oka to ja nie wiem hm, to w ogóle robi się coś takiego?
nie jestem pewna czy nie tylko u dzieci, ktore byly naswietlane. Musze zglebic temat. Mam je po prostu na liscie wymienionych baan, jak kiedys spisywalam, co trzeba bedzie zrobic.
Podziel się: