reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Obawy dotyczące niemowląt

no i moj problem sam sie rozwiazal:))) malej potrzebne byly pomidorki:))) jak sie najdalm pomidorkow to poszla takaaaa duza kupa ze szok:)))))))) teraz jestem spokojna ze nic jej nie jest:))

reklama
Efa, tego nie wiedziałam, ale czułam, że to ani dla Justysi, ani dla mojej kieszeni jest nie jest wskazane... ;-)
Dzięki za informację :-*

Dziewczyny mam pytanie czy wasze dzieciaczki ulewają często noskiem pokarm??

Moja Zuzia dzisiaj pierwszy raz chlusnęła nosem pokarm:( tak to wcześniej ulewała. Mąż pow. stwierdził że ulała nosem bo akurat ssała pierś. Ale te jej ulewania częste mnie trochę przerażają.

Mnie za każdym razem położna wypytuje czy Justysia nie ulewa, ponoć jakby się to działo często i regularnie to trzeba to diagnozować, wiec obserwuj Zuzię.

ja mam zrobic usg bioderek jakos w listopadzie,szczegolnie tez dlatego ze mloda byla posladkowo ulozona:p uparta do konca:))

moriam usg bioderek robi się między 4 a 6 tygodniem życia. Takie mamy zalecenie na wypisie ze szpitala. A o badaniu dna oka to ja nie wiem hm, to w ogóle robi się coś takiego?

Ja dostałam w zaleceniach konsultacje z neurologiem (ze względu na wylew), nefrologiem (ze względu na powiększenie lewej nereczki) i z okulistą, bo mały miał fototerapię przez żółtaczkę. Oprócz tego zarejestrowaliśmy się do ortopedy.
Dzisiaj jedziemy do Pani neurolog. Ciekawe co nam powie?

reklama
moriam usg bioderek robi się między 4 a 6 tygodniem życia. Takie mamy zalecenie na wypisie ze szpitala. A o badaniu dna oka to ja nie wiem hm, to w ogóle robi się coś takiego?

nie jestem pewna czy nie tylko u dzieci, ktore byly naswietlane. Musze zglebic temat. Mam je po prostu na liscie wymienionych baan, jak kiedys spisywalam, co trzeba bedzie zrobic.

Do góry