mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
sugar ja miałam paciorkowca, zresztą większość z nas go ma.. no ale mi podawali antybiotyk na niego przed porodem. A paciorkowiec a gronkowiec to dwie inne bakterie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas coraz gorzej. Pojawila sie biegunka, wysypka caly czas tak samo nasilona. Jedne krostki znikaja, inne sie pojawiaja.. Na szczescie Maura spokojna i nic ja nie boli:. Jedziemy dzisiaj do pediatry. Znalazlam jakiegos ogolnie polecanego. Zobaczymy.
Ja odrzucilam juz nabial, przetwory maczne, kurcze -niewiele jem, a nie jest lepiej(
Dzis odstawilam jedzone namietnie jabla gotowane, moze to te cholery uczulaja mojego aniolka? Zastanawiam sie tez nad herbatka na laktacje. Nic wiecej w zasadzie nie zostalo do odstawienia.
Na szczescielaktacja znow wraca. Mam nadzieje, ze nie kaze mi malej odstawic.
Trzymajcie kciuki!
widzialam cwiczenia dla mam z maluchami - od 3 miesiaca i w kinie sa do poludnia seanse dla mam ze sciszonym glosem, zapalone swiatlo, przewijak, pampery.... chyba tak trzeba uciekac z domu
bo ja sie oglupiam i mniejsza zawartosc mozgu..... myslalam ze bede sie uczyc jezyka jakiegos haha nie ma sily