dobranocka
podwójna październikówka!
Niech Ci to wszystko w przyszłości dziecko wynagrodzi. Jesteś cudowną Mamą Dawidowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niech Ci to wszystko w przyszłości dziecko wynagrodzi. Jesteś cudowną Mamą Dawidowe.
tylko wczoraj cały dzien wyłam. ciezko bo trzeba wszystko robic samemu i do tego zaczynam okropnie tesknic. marzy mi sie pocałunki jak za czasow nastolatki ;-)
a on sie uzera z mala jak ona nie spi a jak spi to on zajmuje sie soba. w kazdym razie 20.30-23h nalezy do mnie.
wiesz co zrob?? ubierz sie kiedys i powiedz: bede za 15 min, musze PILNIE wyjsc, zajmij sie mala. to paaaaaaa!!!!!!! -zobaczysz bedzie sobie musial poradzicpppppp a potem bedzie dumny ze dziecko przezyloZazdroszczę! Jak się udałam do łazienki w celu odrestaurowania to już po pół godzinie zza drzwi dobiegało błagalne wycie: juuuuż? Kiedy kończyyyyyyysz? Wyyyyyyychodź prooooooszę! I płacz Małej. A jak wyszłam Mała natychmiast się uspokoiła i zaczęła gaworzyć. Mąż powiedział: "Ale sie zmeczyłem - muszę się położyć". Bez komentarza.