reklama
Kania78
...
Sarisa będę jej robiła ponowne badanie w tym tygodniu.
Czytałam ze te podniesione leukocyty mogą świadczyć o zapaleniu pęcherza albo coś z nerkami, nie chcę gdybać tylko zrobię jeszcze raz i wtedy pójdę do dr jak wyjdą ponad normę.
Wiesz rano muszę się zebrać i przypilnować żeby prosto do pojemniczka zrobiła, bo te woreczki mnie nie przekonują.
Czytałam ze te podniesione leukocyty mogą świadczyć o zapaleniu pęcherza albo coś z nerkami, nie chcę gdybać tylko zrobię jeszcze raz i wtedy pójdę do dr jak wyjdą ponad normę.
Wiesz rano muszę się zebrać i przypilnować żeby prosto do pojemniczka zrobiła, bo te woreczki mnie nie przekonują.
nice-girl
Fanka BB :)
BASKA - Przemek właśnie robił takie beżowe kupy po grypie żołądkowej, jakieś tydzień czasu tak robił, ale potem się na szczęście samo unormowało.
KANIA - trzymam kciuki za wyniki.
ALICJA - a je i pije normalnie? Może coś ją uczula? Bo kupy rzadkie mogą też być od alergii. Albo też od pasożytów układu pokarmowego. U na sjak wirus był to była lekko podniesiona temp., no i mały nie chciał jeść i pić. Kazał lekarz dawać Smecte i orsalit, ale praktycznie nic nie szło mu wdusić. Ostatecznie dawałam mu węgiel, bo on jest bezsmakowy i mały nie wyczuwał w jedzeniu, więc ciut udawało się mu dać. No i dawałam też trochę Dicoflor. A jeśli mała je i pije normalnie i żadnych objawów chorobowych nie ma to może właśnie dietą spróbuj to wyregulować - dużo ryżu, banany, gotowana marchew, może kaszki jakieś ryżowe w większych ilościach.
KANIA - trzymam kciuki za wyniki.
ALICJA - a je i pije normalnie? Może coś ją uczula? Bo kupy rzadkie mogą też być od alergii. Albo też od pasożytów układu pokarmowego. U na sjak wirus był to była lekko podniesiona temp., no i mały nie chciał jeść i pić. Kazał lekarz dawać Smecte i orsalit, ale praktycznie nic nie szło mu wdusić. Ostatecznie dawałam mu węgiel, bo on jest bezsmakowy i mały nie wyczuwał w jedzeniu, więc ciut udawało się mu dać. No i dawałam też trochę Dicoflor. A jeśli mała je i pije normalnie i żadnych objawów chorobowych nie ma to może właśnie dietą spróbuj to wyregulować - dużo ryżu, banany, gotowana marchew, może kaszki jakieś ryżowe w większych ilościach.
Ida Sierpniowa
Aliś, pisz jak córcia!!! u nas przy ząbkowaniu też były "nienormalne" kupki. do tej pory nawet jak młoda nie odstawia histerii to taka kupka świadczy o tym, że coś się w dziasłach dzieje. jak teraz np, bo do ataku górna prawa dwójka się szykuje a dolna prawa juz prawie całkiem się przebiła, nawet nie wiem kiedyale kupki wskazywały na takie niespodzianki właśnie. a ile Isiaczek ma zębów, że jesteś pewna że w tym temacie cisza?
a nawet jeśli to nie od zębów a innych martwiacych objawów nie ma, to ja bym się nie przejmowała - zapodaj banany, marchewk z ryżem, jak radzą dziewczyny, probiotyk przecież też nie zaszkodzi - i zobaczysz jaki będzie efekt. a moze Iś coś zjadła i nieposłużyło brzuszkowi???
a nawet jeśli to nie od zębów a innych martwiacych objawów nie ma, to ja bym się nie przejmowała - zapodaj banany, marchewk z ryżem, jak radzą dziewczyny, probiotyk przecież też nie zaszkodzi - i zobaczysz jaki będzie efekt. a moze Iś coś zjadła i nieposłużyło brzuszkowi???
Baśka_28
Dawidowe badania na pasożyty wyszły dobrze.Z tymi kupkami to już ma normalne może to przez chorobę takie beżowe robił bo dziś już normalna była.
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Iś zachowuje sie jak zawsze, bawi się, pije i je normalnie, dlatego mysle ze to nie zęby były przyczyną bo czy ciepłe czy twarde bez problemu wciągała, nie wiem nadal od czego te kupki, to takie frustrujące :/ dziś się uspokoiło i mieliśmy tylko jedną, mam nadzieje ze to "coś" już sobie poszło i będzie dobrze..jakby jej do końca tyg znow sie pojawiło to sie zapisze na pt do lekarza, może M. by z małą poszedł..
Iduś 16 ząbków Iś ma
Iduś 16 ząbków Iś ma
Alicja ciesze sie ze juz lepiej w sprawach kupkowych!teraz tylko obserwuj trzymam kciuki!:-)
Kania nie czytaj w internecie takich rzeczy bo tylko sie bedziesz niepotrzebnie denerwowac jestem pewna ze to nic z tych rzeczy krore wyczytalas:-)
Kania nie czytaj w internecie takich rzeczy bo tylko sie bedziesz niepotrzebnie denerwowac jestem pewna ze to nic z tych rzeczy krore wyczytalas:-)
reklama
Kania78
...
Alicja to super, że wszystko wraca do normy.
Wioli nie czytam w necie, mam taką książeczkę z wynikami (normami) badań, i to z niej się wszystko dowiedziałam. Ale wczoraj dr mnie uspokoiła odnośnie tych wyników badań moczu więc chyba powtarzać nie będę ich.
Wioli nie czytam w necie, mam taką książeczkę z wynikami (normami) badań, i to z niej się wszystko dowiedziałam. Ale wczoraj dr mnie uspokoiła odnośnie tych wyników badań moczu więc chyba powtarzać nie będę ich.
Podziel się: