reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Obawy dotyczące niemowląt

Dziewczyny, gdzieś któraś wspominała, że podaje maleństwu kropelki Espumisanu na te cholerne wzdęcia. Ile i jak często podajecie? Bo moja mała zaczęła mieć problemy z gazami :( Tak się biedna namęczy i pręży, że aż mi jej żal.

My używamy Espumisan 3 razy dziennie po kropelce na kilogram.

reklama
a ja dzisiaj załamana... moj maly ma skaze bialkowa, a szkodzila mu ryba ktora mialam w diecie. pani doktor rozpisala nowa diete, malemu dala jakies mikstury. a do tego problem z rana po cc dzisiaj bylam u lekarza i jest bardzo nieciekawie...

a ja dzisiaj załamana... moj maly ma skaze bialkowa, a szkodzila mu ryba ktora mialam w diecie. pani doktor rozpisala nowa diete, malemu dala jakies mikstury. a do tego problem z rana po cc dzisiaj bylam u lekarza i jest bardzo nieciekawie...

a czemu neiciekawie? co sie dzieje?? moze ci cos podpowiem? mi moja gin przepisala masaze zeby miesnie brzucha doprowadzic do porzadku ale chyba zleje to bo jakos srednio mi sie usmiecha latac do masazysty a flaka nie mam wiszacego.

okazalo sie ze szcie bylo zrobione dobrze, nie moge nic lekarzowi zarzucic zszyl bardzo ladnie podbno, ale moj organizm potraktowal szwy jako ciale obce... nic sie nie rozpuscilo w srodku co bylo szyte rozpuszczalnymi i one daja odczyn, stad ta ropa ktora wyplywa z rany na usg widac szwy jak cholera w srodku. rana otwarta w dwoch miejscach. i cieknie. w pt mam miec czyszczenie...... rozszerza otwarcie rany i wycyzszcza wyplukaja zeby szwy wylazly. a jak nei wyjda druga operacja. otworza rane, szwy tamte powygrzebuja i zaszyja jaks tak zeby sie przez "ziarnienie" zabliznilo czyli tylko przylapac, zeby juz szwami nie meczyc, bo one i tak sie nie rozpuszcza, moj organizm ma jakas alergie na to badziewie. lekarz kazal sie nie nastawiac na to ze plukanie pomoze, raczek szwy nie wyplyna bo mocno trzymaja.... po 4 tyg dalej nic nie rozpuszczone.... wiec pewnie operacja mnie czeka i nastepn bol jak po cc............ jestem zalamana.

Dziewczyny a Wy te krople dzieciom podajecie z jakiej przyczyny? Bo mój syn raczej normalnie puszcza sobie bąki i jak robi kupę to nie płacze ani nic. Tak więc na razie nie jest nam to chyba potrzebne?

a czemu neiciekawie? co sie dzieje?? moze ci cos podpowiem? mi moja gin przepisala masaze zeby miesnie brzucha doprowadzic do porzadku ale chyba zleje to bo jakos srednio mi sie usmiecha latac do masazysty a flaka nie mam wiszacego.
to ja pójdę za Ciebie:) !!! co sie ma skierowanie zmarnować;D

Dziewczyny a Wy te krople dzieciom podajecie z jakiej przyczyny? Bo mój syn raczej normalnie puszcza sobie bąki i jak robi kupę to nie płacze ani nic. Tak więc na razie nie jest nam to chyba potrzebne?
szczęściara...:D moja dalej płacze.

po jakim czasie stosowania sab simplex powinna być jakaś poprawa???

strip, przytulam i trzymam kciuki, żeby jednak wypłynęły a lekarze zrobili gały, że wszystko się tak ładnie potoczyło!!!
sugar, no właśnie moja nie tylko płacze ale pręży się i w ogóle cyrk na kółkach...

reklama
Do góry