dobranocka
podwójna październikówka!
Sugar, na kolki... Mogę Ci "pożyczyć" swoje dziecko na trochę, to USŁYSZYSZ po co ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
skąd ja to znam? :/wiecie, że na mój głos młoda reaguje w jeden sposób?JĘZOR DO ATAKU, POŁYKA PIĄSTKI I SŁYCHAĆ "ŁAŁAŁA" - w wolnym tłumaczeniu: "matka cyca dawaj, zatankować mnie trzeba" nic, NIC innego jej nie uspokoi jak jesteśmy same!!! masakra...... a Tracy na to: "zajadanie stresu", jeśli ktoś to czytał.Dziękuje dziewczyny - nasza Zuzia także miała dobre badania przesiewowe słuchu w szpitalu. Zuzia nie za bardzo reaguje na mój głos - czasami tak a czasami nie. Bardziej na głos męża bądź o zgrozo teściowej - wkurza mnie to strasznie - bo jak ja do niej mówię to jest obojętna a jak teściowa to się ożywia - to chyba normalne nie jest . Coraz częściej mam wrażenie że jestem złą matką i do tego się nie nadaje. Że innych woli bardziej niż mnie - bo na mnie reakcje ma znikome. -chociaż to ja przebywam z nią 24H, śpi wtulona we mnie itd, ale na mnie nie reaguje.