reklama
czarodziejkaM
Fanka BB :)
Chciałabym się zwrócić z pytaniem do dziewczyn,których dzieciaczki mają naczyniaki.jakiego rodzaju są te naczyniaki i czy jesteście pod jakąś specjalną opieką lekarską,np onkologa? (profilaktycznie).Okazało się,że u mojego Krzysia ta mała plamka na karku to naczyniak.NIe martwiłam się,bo mnie lekarka uspokoiła,że jest płaski i to nic takiego i że się wchłonie,ale oczywiście siedzę teraz w necie,czytam,oglądam zdjęcia dzieci z naczyniakami i już oczywiście zaczęłam się bardzo przejmować i martwić.
cass
Moja Majka ma naczyniaka płaskiego na czole, po urodzeniu miał średnicę ok 3-4cm, teraz już prawie nie widać, Zuzka też miała, tylko że na powiece zeszło jej po roku. Oprócz tego obie mają na karku wielką czerwoną plamę, którą mam i ja. Powiedzieli mi że to się nazywa "klepnięcie bociana" :-)
Aa lekarze powiedzieli że naczyniaki płaskie są niegroźne i zazwyczaj zanikają do roku.
Aa lekarze powiedzieli że naczyniaki płaskie są niegroźne i zazwyczaj zanikają do roku.
onesmile
Świat według Pafffcia
CZARODZIEJKA tymi płaskimi to nie ma się co przejmować, dobrze Ci lekarka powiedziała.
mój ma wypukłego, więc ja żyję w stresie i my jesteśmy od opieką specjalisty :-(
natolin - byliscie juz u kogos, zeby tego naczyniaka obejrzal? Mam na mysli chirurga histopatologa albo onkologa? Udalo sie kogos sensownego znalezc?
onesmile
Świat według Pafffcia
No to trzymam kciuki,ze zniknelo. Ale tez popieram pomysl pojscia do CZD.
czarodziejkaM
Dzięki dziewczyny za zainteresowanie i za dodanie otuchy,czytałam niby że te płaskie nie są groźne,dodatkowo mały jest ten ślad...no ale wiecie i tak juz zaczęłam myśleć pesymistycznie.Natolin będzie dobrze!
reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
czarodziejkaM przytulam! Lekarka pewnie miała rację tak więc nie zamartwiaj się!!
Podziel się: