reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Obawy dotyczące niemowląt

my patyczków uzywamy ale "na zewnątrz", bo w tym zakamarku nad dziurką w uszku zawsze ma pełno niespodzianek!!!!!!! przecież nie zostawie jej tego miodziku tam bo od pszczół się na spacerze nie opędzimy;) ale środek ABSOLUTNIE zostawiam w spokoju!!!!!!!!!

reklama
Dziewczyny co oznacza śluz w kupce? Mała cały dzień tylko mleczko jadła a zrobiła 3 kupki : jedną zieloną i dwie normalne ale wszystkie ze śluzem.

U was nie ma alergii,to to byc może ząbki,albo przeziębienie...noie piszesz więcej,więc trudno po samej kupce cos powiedziec...a może zjadła coś,co jej nie pasuje?

No właśnie alergii u nas nie ma. Nic nie jadła oprócz mleka, ciągle tego samego od 3 miesięcy. Więc już sama nie wiem. Nie wiedziałam, że to może być od ząbków. Ale to by się zgadzało bo gryzie co popadnie, cieknie z niej jak z buldoga i mega marudna jest. Dzięki.

reklama
Dziewczyny co oznacza śluz w kupce? Mała cały dzień tylko mleczko jadła a zrobiła 3 kupki : jedną zieloną i dwie normalne ale wszystkie ze śluzem.

monimoni może być kilka przyczyn: niestrawność,alergia(ale u was nie ma),zjedzenie lub wypicie prze dziecko czegoś zimnego,zmarznięcie dziecka( to jeżeli chodzi o zielone kupki),przeziębienie,wzmożone ślinienie(to w przypadku śluzu).Wiecej nie wiem,ale te odpowiedzi uzyskałam od lekarki,kiedy moj syn robił takie kupki,raz zielone,raz ze śluzem.Lekarka kazała kupić probiotyk i podawać przez 10 dni,jeżeli by nie przeszło to znowu np Lacidobaby albo inny robienie mm na gotowanej mineralce.Do wody mineralnej już nie doszliśmy bo przeszło.

Do góry