reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
margerrita a odbijasz po obiadku? ja moją zawsze po obiedzie jeszcze trzymam pionowo i mi za jakiś czas odbija , później staram sie żeby przez minimum 20 minut na brzuszku nie wylądowała ;-)
margerrita
Fanka BB :)
natolin to wy tylko na mleczku?
no wlasnie nie odbija mu sie, jak zje to sie denerwuje i do razu chce wyjsc z bujaczka,(krzeselka jeszcze nie mamy), na rekach chwile i mi plecy siadaja, bo klopsik wazy swoje a jak go poloze na plecach to odrazu przekreca sie na brzuch albo prubuje siadac i potem wszystko mamy w obiadku, postaram sie go torche dluzje pionizowac by sie dobrze odbilo, moze pomoze
no wlasnie nie odbija mu sie, jak zje to sie denerwuje i do razu chce wyjsc z bujaczka,(krzeselka jeszcze nie mamy), na rekach chwile i mi plecy siadaja, bo klopsik wazy swoje a jak go poloze na plecach to odrazu przekreca sie na brzuch albo prubuje siadac i potem wszystko mamy w obiadku, postaram sie go torche dluzje pionizowac by sie dobrze odbilo, moze pomoze
margerrita, mojej tez sie ulewa i to nie tylko zaraz po obiedzie a i np godzine pozniej :/
ulewa jej sie tez zageszczonym mlekiem, herbatką, kaszką... raz jest dzień "większego ulewania" a raz mniejszego... kiedy to minie?
mala lubi fikać, wierzgac nogami, przewracać się no i potem wychodzi to wszystko z niej :/
ulewa jej sie tez zageszczonym mlekiem, herbatką, kaszką... raz jest dzień "większego ulewania" a raz mniejszego... kiedy to minie?
mala lubi fikać, wierzgac nogami, przewracać się no i potem wychodzi to wszystko z niej :/
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Margerrita moja też od razu po karmieniu chce być uwolniona ;-) a co do odbijania - jeśli "wysiadają" Ci plecy to posadź sobie klocuszka na kolanach i pokazuj Patrysiowi np. obrazki w książeczce - jak mojej sie nie odbije na ramieniu to ją tak właśnie sadzam i często wtedy jej sie odbija
Nat to trzymam kciuki żeby marchewka zasmakowała ;-)
Nat to trzymam kciuki żeby marchewka zasmakowała ;-)
reklama
cambria
Mama Karolka 2010
Alicja, gdy moja siedzi to chyba ma jakis ucisk na brzuch i zamiast bekniecia jest wielki lub czasem mniejszy PAW to juz wolę ją ponosić, ona chyba już jakieś ponad 8kg ma ale mniej uleje
U nas jest dokładnie tak samo,musimy nosić naszego klocuszka zaraz po jedzeniu,żeby odbił a jak siedzi to jest taaaki wielki paw!!
Od wczoraj mały ma również czerwone policzki,ale myślę że to chyba od słoneczka bo prawie cały tydzień chodziliśmy na spacerki i może się troszkę opalił,mam nadzieję,że to nie żadna skaza:-(
Podziel się: