reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Obawy dotyczące niemowląt

Ida kąp spokojnie i na luzie :) Woda to sama radość dla takiego malucha, do niedawna jedyne znane, naturalne i bezpieczne środowisko. My za ok 2 tygodnie idziemy na basen na pływanie dla niemowlaków, tam zanurzają całe dzieci pod wode :)

My po echu - matka wariatka spokojna, dziecie ma serce zdrowe jak dzwon :)
Super że wszystko okey z serduchem Franka :)
A gdzie na ten basen w Krakowie macie zamiar iść? Gdzie organizują takie zajęcia?

reklama
Dziewczyny na jaki basen się wybieracie, tzn. ze zwykłą, chlorowaną wodą czy ozonowaną? Ostatnio też myślałam o basenie, ale naczytałam się na temat chlorowanej wody, że niby nie wolno z takim maluszkiem. Najbliższy basen z wodą ozonowaną mam w Katowicach i nie bardzo chce mi się tam jeździć.

lolisza super, że badanie wyszło dobrze.

Ida kąp spokojnie i na luzie :) Woda to sama radość dla takiego malucha, do niedawna jedyne znane, naturalne i bezpieczne środowisko. My za ok 2 tygodnie idziemy na basen na pływanie dla niemowlaków, tam zanurzają całe dzieci pod wode :)

My po echu - matka wariatka spokojna, dziecie ma serce zdrowe jak dzwon :)

to sie ciesze ze serducho zdrowe

reklama
Dziekujemy ze cieszycie sie razem z nami :)

My idziemy na basen z woda chlorowaną. Przerobiłam temat dokładnie i baseny które są zrzeszone przy Polskim Stowarzyszeniu Pływania Niemowląt mają wode w większości chlorowaną. Pisałam do nich czy to na pewno ok i twierdzą że tak, więc spróbujemy. Jak podrażni oczka to najwyżej odpuścimy i będziemy jeździć na taki z ozonowaną najwyżej nie na kurs specjalny tylko tak sie popluskać ale najpierw spróbujemy normalnie.

Do góry