reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Obawy dotyczące niemowląt

Witamy się!!
pamiętacie albo nie;-) jak pisałam i dołączyłam zdjęcia z tymi plamkami u naszego Karolka,byliśmy jeszcze raz u lekarza i powiedział,że to jednak AZS ale bardzo małe bo już mu zaczęło znikać:tak:
Poprosiliśmy aby obejrzał maluszka dokładnie i tak go badał i wyczuł z tyłu główki koło karku po prawej stronie trzy guzki a po lewej jednego:no: strasznie się martwię,powiedział,że to nic strasznego,że to cysty i mogą mu się te guzki jeszcze powiększyć,jestem załamana nie wiem co robić,zapisaliśmy się do polskiej przychodni prywatnie i w niedzielę jedziemy i zobaczymy co powiedzą bo jak coś nie tak to szybko w samolot i do PL jedziemy!!

reklama
Lolisza ciesze sie ze wszystko ok z Frankiem;)
a naszej walki jeszcze nie koniec;(wszystko ok z plucami i krwia ale jeszcze chca zrobic EEG w kierunku padaczki;(na badanie musimy czekac nawet do miesiaca;(Lolisza prosze jesli mozesz napisz czy to cos groznego te dwie zastawki aorty?

Witamy się!!
pamiętacie albo nie;-) jak pisałam i dołączyłam zdjęcia z tymi plamkami u naszego Karolka,byliśmy jeszcze raz u lekarza i powiedział,że to jednak AZS ale bardzo małe bo już mu zaczęło znikać:tak:
Poprosiliśmy aby obejrzał maluszka dokładnie i tak go badał i wyczuł z tyłu główki koło karku po prawej stronie trzy guzki a po lewej jednego:no: strasznie się martwię,powiedział,że to nic strasznego,że to cysty i mogą mu się te guzki jeszcze powiększyć,jestem załamana nie wiem co robić,zapisaliśmy się do polskiej przychodni prywatnie i w niedzielę jedziemy i zobaczymy co powiedzą bo jak coś nie tak to szybko w samolot i do PL jedziemy!!
Ja pamietam,bo jestem wyczulona na to przez AZS Amelki.A jesli to tylko cysty,to pewnie wszystko będzie ok.,trzymam kciuki:).
Miniu ,za Was ,oczywiście,też.Ale wygląda,że wszystko będzie dobrze,to EEg na padaczkę to pewnie tak na wszelki wypadek.Ściskam mocno:).

Lolisza ciesze sie ze wszystko ok z Frankiem;)
a naszej walki jeszcze nie koniec;(wszystko ok z plucami i krwia ale jeszcze chca zrobic EEG w kierunku padaczki;(na badanie musimy czekac nawet do miesiaca;(Lolisza prosze jesli mozesz napisz czy to cos groznego te dwie zastawki aorty?

miniu dlaczego chcą robić badanie w kierunku padaczki? Co ma wspólnego serce z padaczką? (sorki, jeżeli czegoś nie doczytałam)

Miniu trzymam kochana kciuki za Casperka
Cambria za Was tez
Lolisza ciesze sie, ze serduszko Franka ok
Onesmile mnie małż wkurza zawsze jak małą kąpie, ze jej uszka zalewam ehhhhhh, ale muszę mu pokazać co Loliszka napisała.

reklama
lolisza myślisz, że alergika też mogę wziąć na basen? a u nas jest jeszcze taki okropny naczyniak na pleckach :-( zawsze się martwię, gdy go widzę :-(
cambria ja to nawet nie wiem co to są cysty, ale powiedz mi, tam u Was zła służba zdrowia, że chciałabyś tak do Polski szybko lecieć gdyby nie daj Boże było coś źle?

Do góry