stripMYmind
Fanka BB :)
i ja trzymam kciuki mocno i przytulam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my jutro o 11 do neurologa strasznie sie denerwuje (( niby widze, że już jest dużo lepiej niż było bo mały ma coraz silniejsze mieśnie szyi i kręci główką w obie strony ale i tak bardziej w prawą niż w lewą Trzymajcie kciuki, pliss!
A nam udało się małego do kardiologa zarejestrować na 7 marca :-) Dziś były zapisy i mąż rano od razu pojechał. Więc jest jeszcze miesiąc i mam nadzieję że na wizycie okaże się że ten otwór już się domknął.
ja też tak robiłama widzisz Alicja czyli z tą ciemieniuchą to jak ze wszystkim - każdy ma swoją teorię, ja też chciałam nic nie robić, ale tylko się pogarszało, a jak tak lekko podważałam naoliwioną mocno i sczesywałam to zniknęło i nie wraca na szczęście, ale najpierw spróbowałam na malutkiej powierzchni czy właśnie czerwone się nie robi