My na razie tylko u naszego pediatry z tą alergią,ale sterydów nie przepisywał-nie było aż tak strasznie,tylko ten krem na suchą skórę.U nas w przychodni cieszy sie opinią fachowca od alergii,ma specjalność pulmunolog,więc często ma do czynienia z alergikami.Ja mam do niego zaufanie.Zresztą pytałam brata o dobrego alergologa,bo oni przez te dwa lata szukali wszędzie pomocy - i tylko machnął ręką-nikt nie działa cudów.Więc póki co ,póki jest nienajgorzej,to zostajemy przy naszym doktorze.
Aha,Strip, czasem z kupą to taka dziecka uroda-dopóki nie jest zbita,nie mówimy o zaparciu,nawet jak jej nie ma tydzień."Mój "dr.Spock pisze,że czasem ciężko wytłumaczyć,dlaczego dziecko nie robi kupki i on ma taka swoją teorię,że byc może czasem bywa tak,że kupka właśnie jest zbyt rzadka i nie wywiera odpwiedniego nacisku na ścianki jelita ,więc dziecko nie ma potrzeby parcia...może to to?
Aha,Strip, czasem z kupą to taka dziecka uroda-dopóki nie jest zbita,nie mówimy o zaparciu,nawet jak jej nie ma tydzień."Mój "dr.Spock pisze,że czasem ciężko wytłumaczyć,dlaczego dziecko nie robi kupki i on ma taka swoją teorię,że byc może czasem bywa tak,że kupka właśnie jest zbyt rzadka i nie wywiera odpwiedniego nacisku na ścianki jelita ,więc dziecko nie ma potrzeby parcia...może to to?
Ostatnia edycja: