pszczylaszczka
Fanka BB :)
w cv sobie wpiszemy po urlopie : idealnie rozpoznaje kupy dziecka )))
dZIULKA 78- U nas zimnica mocna, ale idziemy sie hartowac
dZIULKA 78- U nas zimnica mocna, ale idziemy sie hartowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moje cycki dzialaja na mala jak srodek usypiajacy wiec stosuje rade poloznej- moze se possac 15 min jak je to spoko- jak zasnie-odciagnac od cyca dac butle- moja wtedy od razu sie budzi i rzuca sie do zarcia ( bo z butli lekko plynie) a jak zaczyna przysypiac na butli to wtedy ide zmieniac pieluche w trakcie- rozbudza to ja na maksa-a potem grzecznie karmimy sie do konca))
U nas jest podobnie - 10 / 15 minut przy piersi i to już po wielkich bojach, potem zasypia jak kamień a jak próbuję wcisnąć mu pierś to się śmieje przez sen - wtedy już wiem, że nic z tego nie będzie - odkładam go i po góra 40 minutach jest afera na ulicy sezamkowej bo dziecko głodne! Wczoraj tak cały dzień walczyliśmy i dzisiaj widzę, że powtórka z wczoraj.
ja tez tak chce!!!Moja Lenka też tak miała ale tylko przez pierwszych kilka dni. Teraz już wsuwa z cycka po 25-30 minut. Potem zasypia (czasem z cyckiem w ustach ) na kolejne 3h.