reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Obawy dotyczące niemowląt

dziewczynymamy problem, maly przestal sam wogole robic kupy, ostatnio 7 dni...... nic, wiec poszedl czop i dopiero kupa ostatnio po 3 dniach wrzaski i dopiero po czopku ulga, wiem, ze nie mozna ciagle dawac, ale widze, ze go to meczy, a i tydz potrafi nie robic :(:(:(:(
cos jest nie tak......

strip - ja tez bym do lekarza z tym poszla. W koncu jelitka to wazna rzecz. Trzymam kciuki za kolejne bezbolesne i czeste kupki.

reklama
mała_mi88, mam te same krople do stasowania, bo Natalia tez ma katarek, niby osłuchowo wszystko ok, gardło blade ale katar juz jest długo a nawet nie wiem czy te krople pomagaja.. są homeopatyczne, czy takie leki w ogole sa dobre? moja lekarka jest homeopata i poprzepisywala nam rozne specyfiki, ktore jak stwierdzila - muszą byc w każdej apteczce, niewiem co myslec o takich lekach...

jak dobrze odciagnac wydzieline? mam wode morska + aspirator ale nie mge tego cholerstwa do konca wyciagnac.. słychac jak jej jeszcze potem w nosku cos świeszczy :/
kiedy ten katar sie skonczy?

dodatkowo 2 dni temu córa dostała biegunki zrobila z 7 kup bardzo rzadkich.. okazało sie że to od żelaza.. już miałam wizje jak leze z nia w szpitalu, ona podpieta do kroplowek by sie nie odwodnila... dobrze ze zadzwonilam do dobrego pediatry, polecil smecte poł saszetki na lyzke mleka i córce przeszlo jak ręką odjął, a moja lekarka mowila "przejdzie... dopajać..." ah ci lekarze, chyba przepisze sie do innego, bo ona chyba w ogole sie na dzieciach nie zna

dziewczyny bylam z tym nie raz u lekarza.... bylo usg brzuszka niby ok wszystko, byly rozne kropelki,po zmianie na delicol i podawaniu biogai zaczal sam robic. ale teraz znow..... od poczatku robil ladnie nawet po 10 musztard dziennie. z ziarenkami ladne prawidlowe, pozniej zmniejszyl do dwoch trzech dziennie. potem przeslzismy na sztuczne na dwa tyg z powodu skazy i sie zablokowal. na piers i robil ladnie, a teraz od jakiegos czasu znow cos sie przyblokowal :(
w pon szczepienie, to przycisne leakrza co z tym fantem zrobic........

Laura też wszystkie kupy ma rzadkie i też się zastanawiam jak to od biegunki odróżnić. Wcześniej były takie z grudkami, a teraz po grudkach śladu nie ma. Może lepiej nauczyła się trawić?

reklama
A u nas od kilku dni kupka zielona,odkąd zaczęłam podawać więcej mm niż swojego mleka.Brzuszek go raczej nie boli i widzę że nawet mu się skóra na policzkach wygładziła więc nie wiem o co chodzi.Musi się przyzwyczaić do mleka?Jakieś pomysły?

Strip no to ciężka sprawa,skoro już byłaś u lekarza...ja bym poszła jeszcze do innego na wszelki wypadek bo dziecko przecież się męczy...kurcze no nie wiem co mogę wam doradzić..

Do góry