reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Obawy dotyczące niemowląt

dziewczynymamy problem, maly przestal sam wogole robic kupy, ostatnio 7 dni...... nic, wiec poszedl czop i dopiero kupa ostatnio po 3 dniach wrzaski i dopiero po czopku ulga, wiem, ze nie mozna ciagle dawac, ale widze, ze go to meczy, a i tydz potrafi nie robic :(:(:(:(
cos jest nie tak......

strip - ja tez bym do lekarza z tym poszla. W koncu jelitka to wazna rzecz. Trzymam kciuki za kolejne bezbolesne i czeste kupki.

reklama
mała_mi88, mam te same krople do stasowania, bo Natalia tez ma katarek, niby osłuchowo wszystko ok, gardło blade ale katar juz jest długo a nawet nie wiem czy te krople pomagaja.. są homeopatyczne, czy takie leki w ogole sa dobre? moja lekarka jest homeopata i poprzepisywala nam rozne specyfiki, ktore jak stwierdzila - muszą byc w każdej apteczce, niewiem co myslec o takich lekach...

jak dobrze odciagnac wydzieline? mam wode morska + aspirator ale nie mge tego cholerstwa do konca wyciagnac.. słychac jak jej jeszcze potem w nosku cos świeszczy :/
kiedy ten katar sie skonczy?

dodatkowo 2 dni temu córa dostała biegunki zrobila z 7 kup bardzo rzadkich.. okazało sie że to od żelaza.. już miałam wizje jak leze z nia w szpitalu, ona podpieta do kroplowek by sie nie odwodnila... dobrze ze zadzwonilam do dobrego pediatry, polecil smecte poł saszetki na lyzke mleka i córce przeszlo jak ręką odjął, a moja lekarka mowila "przejdzie... dopajać..." ah ci lekarze, chyba przepisze sie do innego, bo ona chyba w ogole sie na dzieciach nie zna

dziewczyny bylam z tym nie raz u lekarza.... bylo usg brzuszka niby ok wszystko, byly rozne kropelki,po zmianie na delicol i podawaniu biogai zaczal sam robic. ale teraz znow..... od poczatku robil ladnie nawet po 10 musztard dziennie. z ziarenkami ladne prawidlowe, pozniej zmniejszyl do dwoch trzech dziennie. potem przeslzismy na sztuczne na dwa tyg z powodu skazy i sie zablokowal. na piers i robil ladnie, a teraz od jakiegos czasu znow cos sie przyblokowal :(
w pon szczepienie, to przycisne leakrza co z tym fantem zrobic........

Laura też wszystkie kupy ma rzadkie i też się zastanawiam jak to od biegunki odróżnić. Wcześniej były takie z grudkami, a teraz po grudkach śladu nie ma. Może lepiej nauczyła się trawić?

reklama
A u nas od kilku dni kupka zielona,odkąd zaczęłam podawać więcej mm niż swojego mleka.Brzuszek go raczej nie boli i widzę że nawet mu się skóra na policzkach wygładziła więc nie wiem o co chodzi.Musi się przyzwyczaić do mleka?Jakieś pomysły?

Strip no to ciężka sprawa,skoro już byłaś u lekarza...ja bym poszła jeszcze do innego na wszelki wypadek bo dziecko przecież się męczy...kurcze no nie wiem co mogę wam doradzić..

Do góry