dorisday2512
Fanka BB :)
a ja dostalam skierowanie do chirurga dla maluszka , bo wodniaczek jąderka dośc spory. :-( Czy któras z Was wie do kiedy powinien sie wchlonąc taki wodniaczek? I co jak sie nie wchłonie? czy czeka go jakis zabieg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam pytanie do mam chlopcow-jak myc ten caly osprzet odciagac ten napletek czy robic dziubek i czy przy kazdym przewijaniu im tam dokladnie myc czy tylko przetrzec? a w kapieli dokladniej.
Mój Tomir miał,jak był mały,ale jemu pojawiło się tak ok.roczku.Lekarz wtedy nie kazał nic robić no i się wchłonęło,ale jak miał ok.7 lat pojawiło się znów i potrzebny był zabieg,bo strasznie go bolało.Zabieg miał w narkozie ogólnej,ale laparoskopowo,więc ranka pooperacyjna malutka i nie narzekał.Ale to było dawno,nie wiem,jak to robią teraz.Trzymajcie się,mam nadzieję,że wszystko będzie ok. i zabieg nie będzie potrzebny.a ja dostalam skierowanie do chirurga dla maluszka , bo wodniaczek jąderka dośc spory. :-( Czy któras z Was wie do kiedy powinien sie wchlonąc taki wodniaczek? I co jak sie nie wchłonie? czy czeka go jakis zabieg?
a ja dostalam skierowanie do chirurga dla maluszka , bo wodniaczek jąderka dośc spory. :-( Czy któras z Was wie do kiedy powinien sie wchlonąc taki wodniaczek? I co jak sie nie wchłonie? czy czeka go jakis zabieg?
roxanka ja bym poszla najpierw do pediatry-ocenia czy dac skierowanie do okulisty
Roxanka ja bym poszła najpierw do pediatry,być może nie będzie potrzebna wizyta u okulisty.
Napletka nie odciągać do roku. Jaki dziubek?? Gdzie?? Ja szczerze mówiąc nic tam nie grzebię. Polewam wodą. Kurcze a może powinnam...
margerrita, jeśli nie ma gorączki i innych objawów, to nic nie rób. Olek miał rumieńce przez 2-3 dni do wczoraj i dzisiaj już ich nie ma. Pomijam fakt, że ma katar i ropkę w oczkach, ale tym już się dzisiaj wieczorem zajmie nasz pediatra.dziewczyny od dwoch dni moj synek ma rumience na twarzy, od czego to moze byc?? tak jak na mrozie wyskakuja, wczoraj bylismy na szczepieniu i zapomnialam ze stresu sie zpaytac