reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Obawy dotyczące niemowląt

reklama
Nan Pro to jedyne mleko którego nie toleruje Justynka. Wyła po nim jak opętana... Coś w nim jest dziwnego, choć nie wiem co - dzieci siostry też miały problemy! Może spróbuj mieszać pół na pół z innym mlekiem albo zupełnie je odstaw...? szkoda mi Twojej Niuni...

kupa biegunkowa jest wtedy kiedy wsiaknie do pampersa, moja juz takie robila, zrobila z 7 kup wtedy i te ostatnie takie byly. w oggole zapach byl zblizony do zapachu biegunki doroslego (sorka za niesmaczność). okolice odbytu sa czerwone, wiadomo. Nati robila te kupy w odstepach godzinnych, z hukiem, no to juz wiedzialam ze cos jest nie tak. zawsze robila 1 kupe na dobe albo dwie doby. winne bylo to zelazo, teraz znowu podaję, oby biegunka sie nie powtorzyla.

czy jest ktos kto takze podaje dziecku żelazo?

mały znowu cały obsypany :-( ja już nie mam siły :-( innych problemów nie ma, więc podejrzewam, że to proszek i kosmetyki, a nie pokarm

natuś a próbowałaś juz zmieniać środki piorące? bo jeśli naprawdę je podejrzewasz, to szybko problem powinien wyjaśnic proszek BIAŁY JELEŃ - chyba nie ma nic mniej alergizującego!!! wg mnie warto spróbować:D

myślisz, ę to lepsze niż te płyny dla dzieci?
jeszcze nic nie kupiłam, bo od paru ładnych dni w ogóle prania nie robiłam

reklama
Do góry