reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

dziewczyny wstałam dzisiaj rano a moje węzły chłonne tak są spuchnięte że wyglądam jakbym była zapuchnięta od wszystkich zębów po prawej stronie:wściekła/y: wick nie dał rady:-( zadzwoniłam rano do gienia i powiedział że natychmiast antybiotyk bo gorzej dla dziecka że go nie biore bo mam stan zapalny:wściekła/y: więc wykupiłam antybiotyk i zobaczymy co będzie mam nadzieje że wkońcu obudzę się z mniejszą opuchlizną:tak:

reklama
czesc dziewczyny marcowe, zwracam się do was z prośbą bo jesteście już doświadczonymi ciężarówkami
jestem w 7 tygodniu i zauważyłam jakąś brązowawo-różowawą wydzielinę od rana co to może być??
strasznie się zdenerwowałam czy to normalne czy może powinnam iść do lekarza jak najszybciej
pomocy
dzieki i pozdrawiam wszystkie marcówki

Blimka ja mialam takie plamienia w 20 ktoryms tyg i tez przestaraszylam sie nei na zarty:szok:

ty jestes w 7 wiec moze to byc efekt zagnirrzdzania sie zarodka ,ale nei zaszkodzi leciec do lekarza i wszystko sprawdzic:tak:
trzymaj sie cieplo , dabaj o siebie i lec do gina niech sprawdza co sie dzieje. powodzenia:tak:

czesc dziewczyny marcowe, zwracam się do was z prośbą bo jesteście już doświadczonymi ciężarówkami
jestem w 7 tygodniu i zauważyłam jakąś brązowawo-różowawą wydzielinę od rana co to może być??
strasznie się zdenerwowałam czy to normalne czy może powinnam iść do lekarza jak najszybciej
pomocy
dzieki i pozdrawiam wszystkie marcówki

blimka każde plamienie/krwawienie w trakcie ciąży trzeba konsultować z lekarzem
może to nie być nic poważnego i tego też ci życzę (na początku ciąży często dziewczynom zdarzają się plamienia), ale nigdy nie wiadomo i czasem trzeba brać na to np. duphaston
także kontaktuj się z lekarzem żeby cię obejrzał :happy:
powodzenia!

Dzieki Miloku zastanawiam się czy to nie efekt tego że od 3 dni jestem na antybiotykach przez zapalenie pęcherza.
lekarka powiedziala że to bezpieczne ale i tak jestem przerażona

Blimka dla swietego swojego spokoju idz do lekarza i niech csprawdzi . moze to przez zapalenie pecherza, ale poco sie stresowac a wrazie czego potem pluc sobie w brode.

tak jak agutek pisala czesto na poczatku dziewczynom zdarzaja sie plamienia ,ale zadnego nie wolno bagatelizowac :no:

je tez dosyc czesto u lekarz ajestem juz mnie wszyscy znaja ale wole isc i sie upewnic niz siedziec i sie stresowac.
po kazdym plamieniu musialam lezec i kolo tygodnia , dwoch wiec pewnei tez bedziesz musiala .
daj znac jak wrucisz od lekarza co tam z toba:tak:

ja mam dziisja fatalny dzien
wczoraj zemdlalam na miescie i koniec z zakupow a dzisiaj czuje sie zupelnie tak samo i mam straszne zawroty glowy

masakra
ide sie wylegiwac
lyknelam witaminy i zjadlam owoce i czekam na rezultaty

zrobiłam dzisiaj badania: morfologię i mocz
i mimo, że biorę żelazo i łykam ostatnio wit. C, żeby zakwasić sobie mocz wyniki wcale nie są lepsze :eek:
fakt nie są tragiczne, no ale...
to po co ja się faszeruję tymi tabletkami :confused:
do bani...

reklama
Dolegliwości, dolegliwości - żeby to mnie bolała głowa albo plecy to jeszcze jakoś ale wiecie co może któraś z Was też ma okropnie bolesne bóle w okolicy mostka? To taki ból, że pierszy raz myślałam że to zawał, podobno to żołądek, który nie ma miejsca i dlatego powoli trwali, lub w ogóle i jest bardzo ściśąnięty. Leczę się Ranigastem, Manti i No-spą ale bardzo się boje kolnego bólu, tak naprawdę cały czas tylko myślę, żeby go nie było! Dziewczyny jak Was tez dręczy taki ból to dajcie radę jak sobie z tym radzić, bo nie wiem naprawdę jak sobie pomóc. Już dwa razy leżałam w szpitalu z tego powodu ale ci lekarze to tylko faszerują lekami, no w sumie co mogą poradzić, nic przeciwbólowego nie możemy jeśc!
Pomocy!!!:sick:

Do góry